Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zydalaaa

dziwny śluz i zapach z pochwy POMÓŻCIE !!

Polecane posty

Gość zydalaaa

od kilku dni wydobywa sie z pochwy gesty i o brzydkim zapachu sluz. Co to jest ?? czy minie?? Chyba mam teraz dni plodne, ale nigdy tak nie mialam. Dzieki za pomoc

Gość jak wygląda ten śluz
? masz przy tym jakieś dolegliwości, typu pieczenie, świąd?

Gość Kasia85
To pewnie zapalenie albo jakiś drożdżak.A jak swędzi i piecze to grzybek.Trzeba do gina.Da globułki i kremik pewnie i po sprawie...powodzenia...Im szybciej tym lepiej.

Gość ja własnie
teraz to przechodze a wizyte mam dopiero za 2tyg. juz raz to miałam. łatwo niestety o powrót :(

jak gesty sluz i brzydko pachnie to albo masz infekcje bakteriami beztlenowymi albo rzesistka radze isc jak najszybciej do lekarza. przy bakteriach zapach jest mniej wiecej jak zgnila ryba,przy rzesistku uplawy maja zielonkawy kolor i sie pienia. natomiast przy grzybie uplawy sa serowate+swedzenie porownaj sobie objawy tak z grubsza ze swoimi. ale bez lekarza sie nie obejdzie tak czy siak. pozdrawiam

Gość zydalaaa
no az tak zle nie jest. Śluz jest po prostu gęsty a zapach taki troche nieprzyjemny. Juz kiedys tak mialam przez kilka miesiecy, potem minelo i teraz znowu sie pojawilo.. Hmm.. nie wiem czy przeczekac czy isc do lekarza. Moze minie jak nastepnym razem. Jeszcze nie bylam nigdy u ginekologa.. chociaz mam 20 lat Dziki za odp.

Gość ja mam 21
i tez nie bylam wiec nie jestes sama!!

Gość uuuuuuuuuuuuuup

Gość gość
A to nie jest sperma????