Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja

Do dziewczyn ktore odstawily pigulki przed koncem opakowania!

Polecane posty

Gość Turcja

Jestem w polowie opakowania ale chce je odstawic-jestem nieznosna, pyskata, libido tragiczne i ten celulit;( Co jesli teraz przestane je brac? Dostane krwotoku? Prosze napiszcie jakie skutki moga wystapic! Pozdrawiam

Gość Desire1987
ja tabletek nigdy nie odstawiałam w połowie opakowania, ale lekarz powiedział mi że można mieć bardzo obfite krwawienie, niektóre dziewczyny nawet muszą kilka dni w domu leżeć bo są tak osłabione przez utratę takiej ilości krwi... i ogólnie bardzo się rozregulowuje cykl... ale to wszystko zależy od organizmu kobiety... niektóre nie przeżywają tego tak silnie. mogę zapytać jakie bierzesz tabletki?

Gość Turcja
biore Cilest i chce go odstawic bo czuje ze to nienajlepsze pigulki dla mnie, a Ty co bierzesz?

Gość Desire1987
ja dopiero zaczynam i lekarz przepisał mi harmonet. ale jeszcze za wiele o tych tabletkach powiedzieć nie mogę bo wszelkie skutki uboczne po 2-3 pierwszych opakowaniach powinny minąć... chyba że są zbyt silne, wtedy się dobiera inne. spróbuj poczekać do końca opakowania i idź do lekarza, dobierze ci jakieś inne tabletki.

Nie odstawiaj teraz!!! Krwotok murowany!!!!Tez tak kiedys zrobilam i konalam, chcialam zeby mnie do szpitala zawieli!!!!

Co Wy za bzdury opowiadacie? Moja lekarka nawet kazala mi odstawic wczesniej Stediril. Bardzo bolaly mnie nogi, mialam spuchniete lydki, stopy i nabrzmiale zyly. Odstawilam i jakos nie mialam zadnego krwotoku! :o

Gość Desire1987
świetną masz lekarkę w takim razie... to nie jest witaminka C żeby sobie odstawiać, kiedy się komu podoba :|

Gość angi
Ja kiedys odsatwilam harmonet w polowie 2 opakowania. Na szczescie nie mialam zadnych skutkow ubocznych,typu zlego samopoczucia, nasilonej miesiaczki itd.Jedynie wydluzyl mi sie troszke cykl i tyle.

Gość Turcja
Dziewczyny a czy to krwawienie bylo bardzo bolesne? ile dni trwalo? jeju chce odstawic ale sie boje o ten krwotok wlasnie :( :(

Gość Nastka22
ja ostatnio miałam przepisaną Diane i wzięłam 3 tabletki po czym wyrzuciłam ją do kosza(bolało że aż mdlałam).Po odstawieniu nic mi się nie działo.

Gość co bolalo ze az mdlalas
???bo nie rozumiem

Gość Nastka22
brzuch,głowa i czułam jakbym miała najgorszą w życiu migrenę.Co chwila kładłam się na podłodze.Koszmar

Gość to wszystko dzialo Ci
sie nastka po odstawieniu pigulek?

Gość jak dlugo tak mialasile dni
??straszneee

Gość Ej dziewczyny
co wy opowiadacie??? A ja odstawiłam w środku opakowania Yasmin, i nic się nie stało. A w trakcie brania czułam się bardzo słabo, miałam zawroty głowy, czułam że nie dotrwam do końca opakowania i tyle. Więc rzuciłam i won!! Miałam normalny, skąpy raczej okres, a potem dokładnie za miesiąc pojawił się ten "prawdziwy" okres, nie krwawienie z odstawienia. I wszystko było ok!!!?? Jaki krwotok????

Gość Turcja
ja juz nie wiem co robic, jedne z was mowia ze nie wolno i trzeba dokonczy copakowanie bo cykl sie rozreguluje a inne ze mozna CO ROBIC?:(:(:(:(:(:(:(

Do Desire1987: wyobraz sobie, ze lekarke mam swietna. Czytalas moze ulotke? Jest tam napisane, ze gdy bola nogi, to natychmiast nalezy odstawic tabletki. Wiem, ze to nie witaminka C, ale skoro dopiero zaczynasz brac, to sie nie wymadrzaj. Bralam Harmonet ok. 4 lat, wiec wiem nieco wiecej. Turcja, skoro nic strasznego Ci sie nie dzieje, to wytrzymaj do konca opakowania. Gdybys miala problemy ze zdrowiem, to co innego. Ale nieznosnosc i pyskatosc to mozesz chyba wytrzymac jeszcze pare dni ;) W tym czasie mozesz wybrac sie do lekarza i poprosic o zmiane.

Gość nastka22
Sorki,źle to sformuowałam.Wyrzuciłam tabletki bo właśnie przez nie sie tak źle czułam.po odstawieniu wszystko wróciło do normy i przestało boleć.Okres też normalnie.

Turcja Ile Ty masz lat?? Zachowujesz sie jak 5 letni Kazio. Bierz te tablety do konca jesli masz takie watpliwosci. Nie dzieje ci sie nic strasznego. Co innego gdybys dostawala dusznosci, jakis bolow nog. ale pyskatosc idzie przezyc przez te pare dni.