Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołeczkaaaaaaaaaaaaaaaaa

CO O TYM MYŚLEC!!!

Polecane posty

hejkA!JESTEM Z CHLOPAKIEM OD KILKU MIESIECY BARDZO GO KOCHAM-JEST TO PIERWSZY FACET W KTORYM SIE zakochalam.wczesniej chodzilam z chlopakami ale to nie bylo to!życie erotyczne uklada sie rewelacyjnie.mieszkamy troche kilometrow od siebie.on pracuje, ja studiuje dziennie.kazda wolna chwile spedzamy razem.czesto bywam zazdrosna jak jestesmy osobno siebie.ciagle po mojej glowie snuja sie jakies mysli glupie, jakies wyobrazenia.staram sie walczyc z tym, tak boje sie byc oszukana.on mnie zapewnia ze ejst mi wirny ze mnie kocha,zebym jemu ufala bo to juz sie robi chore.ostatnio nawet powiedzial ze nawet jak ze soba nie bedziemy to i tak bede z nim sypiala.co nigdy takie slowa nie miaaly miejsca.widac,ze takze ejst zazdrosny.ale ja chyba bardziej.widze jak patrzy czasem na inne kobiety myslac ze ja nic nie widze!ostatnio jest taki zamyslony-ktoregos dnia cos sie stalo w moim tel i nie moglam odpisac-zadzwonil z jakiegos nr stwierdzil ze wyszedl z domu i poprosil kolezanke z pracy by dala przedzwonic jemu do mnie!a praca ma bardzo blisko miejsca zamieszkania!bo sie niepokoil co ja robie!ja od razu tlumaczlam sobie to tak jakby on byl wteduy z nia!czy ja juz naptrawde lapie fazy czy cos nie tak!jest to facet o ktorym mysle jak najpowazniej-on to samo mi powtarza!moze faktycznie to moj wymysl.poradzcie mi!no a moze maice jakis sposob bym mogla sprawdzic czy ona faktycznie pracuje tam gdzie mi mowil!myslalam zadzwonic do niej ale co mam powiedziec..........

Gość dzwonićnie musisz do niej
bo niby na razie nic sie nie dzieje.Prowadzicie jakieś dziwne gierki,on chyba sie tym nieźle dowartościowuje skoro mówi ci że nawet jak nie bedziecie razem bedziesz z nim sypiała,gośc jest zbyt pewny siebie,ty tez pokaż ze umiesz sobie radzić.Ja osobiście wole grę w otwarte karty bo z tymi waszymito różnie wychodzi...

Czesto tak bywa, że jeżeli ktos komuś coś wmawia to ma właśnie takie intencje. :-D Podstawa kazdego związku to też zaufanie :-D , a nieuzasadniona zazdrość może zniszczyc każdy związek . Pamietaj o tym, pozdrawiam :-D

pisac k***a