Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama sobie winna

DOBRA RADA

Polecane posty

Gość sama sobie winna

Siedze wlasnie i placze jak glupia ...I postanowilam chociaz innych przed moim bledem przestrzec. Ostatnie 2 lata kochal sie we mnie taki chlopak ... staral sie ja mogl ...Pokazywal jak bardzo mu zalezy.A ja nie chcialam nawet sprobowac.Zaczelam z nim spedzac wiecej czasu...potem mu powiedzialam,ze jak jest taki dzieciak ,to nie chce wiecej z nim nawet rozmawiac.(nie pamietam jaki byl powod) ... W kazdym razie on sobie to wzial do serca... Wyjechal,znalazl prace,stancje.... w miescie,do ktorego dojezdzal na studia.Mi zaczelo go brakowac,napisalam mu to ...ON odpisal,ze mozemy sie spotkac... Powiedzial tylko,ze chce byc ze mna,ale teraz nie moze,bo w koncu cos mu sie zaczelo ukladac...A zwiazek na odlgelosc nie ma szans... Nikt nie jest sobie w stanie wyobrazic jak bardzo zaluje tego,ze wczesniej nie dostrzeglam w nim tego,co widze teraz... Ale za pozno... CIERPIE...

Gość miłość
nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być gorzej

Gość telma
eee tam....i tak bedziecie razem...zobaczysz!!! on teraz pewnie mysli i mysli....ma Cie w sercu ,a tego nie da sie tak latwo wyrzucic....kiedy mu to powiedzialas tzn ,ze zalezy Ci na nim?

Gość sama sobie winna
Teraz jak byl ... Przedwczoraj ... :( Ja wlasnie zastanawiam sie,czy on jeszcze cokolwiek czuje do mnie ...

Gość gość
żałosne prowo wymyślone przez jakiegoś prawika

Gość gość
już nick mówi sam za siebie "sama sobie winna" nie bądź śmieszny zawistniku