Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melbka

plamienie juz na 1 tabletce...

Polecane posty

Gość melbka

Po pół roku przerwy znów zaczęłam zażywać tabletki antykoncepcyjne. Rozpoczęłam ich zażywanie od 1 dnia miesiączki.Jednak po zażyciu pierwszej tabletki ,zamiast normalnegop obfitego krwawienia mam plamienie! czy to normalne? Z góry dziekuje za odpowiedź

tak to jest normalne :) Ja tez tak kiedys mialam i wiele moich kolezanek tez.

Gość Julies
potwierdzam! jest to normalne!

Gość musisz po prostu
zmienic rabletki. ja plamilam bez przerwy i dopiero 4te tabletki byly ok

Gość Julies
nie prawda! nie musi zmieniac tabletek!Przeciez tro pierwsze opakowanie i praktycznie zawsze plamienia sie pojawiaja. ja przy pierwszych tabletkach plamilam przez prawie caly pierwszy cykl i przy drugich bylo to samo.A potem wszystkosie ustabilizowalo i wcale nie musialam zmieniac tabletek!Organizm musi sie przyzwyczaic do hormonow i tak wlasnie na niereaguje,wiec nie martw sie niczycm tylko cierpliwie czekaj az wszystko sie ustabilizuje!

Gość musisz po prostu
zobaczymy jak bedzie u niej. opisywalam SWOJE doswiadczenia. przyjmowalam na poczatku harmonet, cilest i marvelon - kazde po 2-3 miesiace i caly czas mialam plamienia. dopiero za czwartym razem trafilam na WLASCIWE tabletki.

Gość Julies
no ja nie twierdze ze nie bedzie u niej tego co u Ciebie ale zmiana tabletek w trakcie pierwszego cyklu to dla mnie glupota.Plamienia zwykle ustepuja po pierwszym cyklu wiec warto zaczekac. A jak sie nadal bedzie cos dzialo (choc w ulotce pisze ze moga trwac nawet 3 cykle) to wtedy trzeba pomyslec co dalej!

Mam pytanie do musisz poprostu: A jakie pigułki zażywasz teraz?