Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaa

jest mu ze mną jak w niebie a jednoczenie uwaza ze ten związek nei ma przyszłośc

Polecane posty

Gość zawiedzionaaaa

jak mam rozumiec takie słowa faceta który kiedyś mnie kochał a teraz sam nei wie co czuje . Często się spotykamy i czasami są sytuacje gdy spędzamy ze sobą po 4 czy 5 dni nawet i jest nam zajeb... mimo to gdy go zapytałam on ondopowiedział ze nie wie czemu ale czuje ze nam nie wyjdzie. I że cięzko będzie mu znaleźć kobietę taka jak ja. To po jaką cholere ma szukać takiej jak ja skoro już taką znalazł- mnie! Niektórzy faceci maja nasrane w głowach:/ bez urazy:-O prosze czy ktoś byl w podobnej sytuacji?

Gość ma kogoś na oku
rzuci cię wkrótce jak dobije targu z tą nową :P

Gość bla bla bla
zostaw go w takim razie, skoro już o tym gada... po co masz później rozpaczać???

Gość oszukuje cie pewnie ma inna

Gość zawiedzionaaaa
nie może mnie rzucic bo nie jestesmy razem:) poprostu spotykamy się niby na stopie przyjacielskiej bo jestesmy po rozstaniu. A mimo to zadne z nas nie chce pójść samemu odzielną drogą. i to jest głupie!

Gość zawiedzionaaaa
dla waszej wiadomosci nie ma dziewczyny. i nie miał zadnej odkąd zerwalismy. Tylko kilka perzelotnych. Ech pewnie nikt tego nie zrozumie kto nie przezył. Dzięki za odpowiedzi choc nic nie pomogły

Gość kkk_
A co bys powiedziala, na moja sytuacje? Mowi ze mnie kocha ( bylismy razem 3 lata) a nie moze byc ze mna bo sam sobie z soba nie radzi? Ta sama beznadzieja jak twoja.

Gość daj sobie z tym spokoj
przechodziłam taki stan. ten związek i tak nie przetrwa proby czasu. on raczej chce być z inną, nową kobietą. zastanow się co piszesz, skoro komuś jest z kimś "jak w niebie" wie na pewno, co czuje. facet z ktorym się spotykasz raczej tego nie wie. to dowodzi temu jak wyżej. :P

Gość kkk_
Tez jestem po rozstaniu i co? Gryze poduszke i zalewam sie lzami . Moj tez sie z nikim nie spotyka. Siedzi sobie na rybach lub z kolega na lawce. To wszystko jest smutne:(

Gość zawiedzionaaaa
w tym własnei problem on nie jest peiwen swoich uczuc. Mówił mi że jest zagubiony ale boi sie ze nam nie wyjdzie i ze mnie zrani tym dlatego nie chce byc ze mną. A pytanie do kkk mogłabys cos więcej napisac? Mówi ze kocha a nie chce byc?

Gość zawiedzionaaaa
kkk- widujesz go?

Gość kkk_
Mowi , ze chce aby bylo miedzy nami dobrze ale wlasnie widze jak chce gdy od 4 dni juz nie dzwoni. Mowi, ze nie jest w stanie dac mi teraz takiego zwiazku jaki sobie wymarzylam. Moze tez sie boi, ze znowu nam sie nie uda. Nie wiem. I tak czekam jak glupia. I potem okaze sie ze jak juz stanie na nogach ,rozwiaze problemy ,znajdzie sobie inna. I co? Mam juz naprawde dosyc.

Gość zawiedzionaaaa
Hmm ja też się boję ze mój sobie w końcu kogoś znajdzie, ale kocham go i chcę zeby był szczęsliwy jesli nie ze mną to trudno pozwole na jego szczęscie hoc będzie cięzko. wiem tylko ze nigdy nie znajdę nikogo takiego jak on ani on takiej jak ja. Jestesmy jak to się mówi pokrewnymi duszami. Jak mamy tych kilka dni dla siebie co tydzien kiedy on ma wolne od pracy to wszystko jest jak w bajce... jak we snie aż cięzko uwierzyć ze taka piękna moze byc rzeczywistosc. I wiem ze on czuje to samo bo mi to mówił juz. I tak samo jak Twój czegos się boi i nie wie sam czego chce tak naprawde.... a my twkimy w błednym kole

Gość pomyślcie...
jak ktos wie czego (kogo) chce, to nie nad niczym nie zastanawia. nie wymyśla tekstów w stylu : nie jestem pewnien...nie wiem czy dam ci szczescie itp. bezdety. prawda jest taka,że jak facet wie,ze to własnie ta , to pojdzie za nia na koniec swiata. faceci tak mają: jak juz wybiora jedną , to chcą tylką tą. :) przykro mi,ale nie macie sie co łudzic. odpuscie sobie. to nie sa wasze połówki.

tak to jest z facetami, że za kobiety nie WYCHODZĄ, oni się z nimi ŻENIĄ

Gość sarsan
Musisz z nim spokojnie i poważnie porozmawiać. Powiedzieć jak Ci zależy. On moZe mieć jakieś kompleksy. Kocha Cie, ale boi się ze wam nie wyjdzie- tak się tego boi ze nie chce spróbować- może to oznaczac ze bardzo ćię kocha. To tylko chipoteza, ale warto sie dowiedzieć dlaczego nie chce spróbować, jesli twierdzi ze kocha.

Gość Tak w zyciu bywa
Może teraz chce posmakować ... piekła ?!

Gość gość
ale durne te laski

Gość gość
Mąż przyjaciółki zostawił ją a teraz zabiega,przesiaduje u niej.Mają dzieci, zaczyna mu najwidoczniej być żal straconych wspólnych lat.Ona kwitnąca,a on zdziadział,zestarzał się ....Jakoś mi go nie żal. Kiedyś przyjaźniliśmy się z nimi,dla nas to był szok,ze coś takiego zrobił rodzinie.Fajnej rodzinie..Najwidoczniej jest nieodpowiedzialnym człowiekiem.Dla mnie to żaden ktoś.

Gość gość
traktuje ciebie jak obiekt seksualny,nie jak parterke do wszystkiego.