Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eva24

Jak zaakceptować jego dziecko??

Polecane posty

Gość sam_cham
ewucha - wyrzadzasz im szkode. Ja rozumiem ze sama jestes poszkodowana - w koncu tamta "odebrala " Ci meza. Ale przelewanie swojej goryczy na dzieci tak naprawde nikomu nie sluzy ...

Gość ewucha
Idę spać ,jadem ! ? Przeżyjcie to , azobaczycie co to jest ! Ty nawet tego właśnie nie możesz powiedzieć nikomu , bo jesteś porzucona , więc będziesz robić wszystko , aby go zniszczyć , a prawda jest taka , że sama jestem w szoku jaki to jest stres dla dzieci, że tata zostawia i staje się inny ! narazie

Gość ewucha
Idę spać ,jadem ! ? Przeżyjcie to , azobaczycie co to jest ! Ty nawet tego właśnie nie możesz powiedzieć nikomu , bo jesteś porzucona , więc będziesz robić wszystko , aby go zniszczyć , a prawda jest taka , że sama jestem w szoku jaki to jest stres dla dzieci, że tata zostawia i staje się inny ! narazie A nie potrzeba pluć jadem , ponieważ dorosły zawsze zrozumie , ale dziecko nie może ma zakręcone w głowie ! Ach tam

Gość ewucha
Idę spać ,jadem ! ? Przeżyjcie to , azobaczycie co to jest ! Ty nawet tego właśnie nie możesz powiedzieć nikomu , bo jesteś porzucona , więc będziesz robić wszystko , aby go zniszczyć , a prawda jest taka , że sama jestem w szoku jaki to jest stres dla dzieci, że tata zostawia i staje się inny ! narazie A nie potrzeba pluć jadem , ponieważ dorosły zawsze zrozumie , ale dziecko nie może ma zakręcone w głowie ! Ach tam

Gość taka jedna....
x