Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oakda

chrom-tak czy nie?

Polecane posty

Gość oakda

co myslicie o chromie ? czy naprawde chamuje apetyt na słodycze? i czy ma skutki uboczne ? bo ostatnio slyszałam ,że tak :( ile kosztuje?

Gość mi pomógł
po tygodniu łykania po 2 tabletki codziennie przestałam odczuwać ochotę... a wcześniej nigdy nie przepuszczałam okazji by coś podjeść... nawet jak coś słodkiego leży na stole, to mnie nie ciągnie :D. Jestem zachwycona. Kupiłam 100 tabl. za 18 zł, ale chyba jakaś promocja była... jutro własnie kupuje drugie opakowanie.

Gość tyllko tyle
a mi nie pomógł... chyba nawet mialam wieksza ochote na słodycze po nim...

Gość mi pomógł
ja używałam firmy fix max: chrom organiczny... Faktycznie różnie działa na osoby, np. moja koleżanka łykala ten preparat co ja i dopiero po 3 tygodni po raz pierwszy odmówiła bezy... (uwielbiamy bezy :D). Trzeba wytrwałości i sumienności w łykaniu, no i mimo wszystko troszkę zmniejszyć ilość spozywanych słodyczy, później organizm sam daje znać, że chromu ma w sam raz i czasem na widok słodkiego ąż odrzuca :). Ja miałam taki przypadek, że z koleżanką zrzucałysmy się codziennie na jakieś ciasteczka, cukiereczki i tak nam miło upływał dzień w pracy ;). A teraz jeżeli zrzucamy się, to na owoce :D Dla mnie chrom jest rewelacyjny, ale prosze pamiętać, że to moja opinia... na innych nie musi działać.

Gość mi pomógł
oakda powiedz mi, co słyszałaś o skutkach ubocznych...

Gość dosiego
Chrom rozwala watrobe ...i to po cichu....jesli odrzucaja slodycze juz to znaczy ze jest go duzo....ale chyba tez juz za pozno....niewazne niemam czasu tlumaczyc prosze poczytac....jestem w pracy....

Gość mnie też pomógł
więc polecam. Cena ok. 27zł za 100 tabletek

Gość bessina
Ostrożnie z chromem drogie panie, łykałam go ale nie zdawałam sobie sprawy że obniża on poziom glukozy w organizmie. Dopiero kiedy zasłabłam w Makro po łyknięciu tabletki zdałam sobie sprawę z konsekwencji przyjmowania tabletek. Koszt odchudzania jest niewspółmiernie wyższy od bycia nieco pulchniejszą, Kochane nie bierzcie chromu w wysokiej dawce liczac że zniesie on całkowicie apetyt na słodycze- tak się stanie ale spadnie wam drastycznie też poziom glukozy. Kolacze serce, wystąpią poty ( jak przy zawale) i leżycie jak długie na ulicy.Przeżyłam to na własnej skórze i szczerze odradzam takie eksperymenty- z początku wszystko jest ok po tyg lub dłużej dzieją się dziwne rzeczy. Chrom ma skutki uboczne o których się nie pisze w reklamie dlatego proszę was o rozsądek

Gość doorcia.
też tak miałam, myślałam, że mam zawał ale skojarzyłam, że to spadek poziomu cukru we krwi tylko, że wcale nie łykałam chromu, odstawiłam słodycze i zaledwie od tygodnia byłam na diecie kapuścianej, odradzam

Gość chromosom
najleprzy jest chrom na felgach

Gość hehehehehehehehe

Gość Odchudzajaca-sie-kobitka
Mi bardzo pomógł! Świetny, ale zrezygnowałam gdy dowiedziałam się, że jest rakotwórczy! I niestety to potwierdziło wiele osób:(.