Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oakda

chrom-tak czy nie?

Polecane posty

Go艣膰 oakda

co myslicie o chromie ? czy naprawde chamuje apetyt na s艂odycze? i czy ma skutki uboczne ? bo ostatnio slysza艂am ,偶e tak :( ile kosztuje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mi pom贸g艂
po tygodniu 艂ykania po 2 tabletki codziennie przesta艂am odczuwa膰 ochot臋... a wcze艣niej nigdy nie przepuszcza艂am okazji by co艣 podje艣膰... nawet jak co艣 s艂odkiego le偶y na stole, to mnie nie ci膮gnie :D. Jestem zachwycona. Kupi艂am 100 tabl. za 18 z艂, ale chyba jaka艣 promocja by艂a... jutro w艂asnie kupuje drugie opakowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyllko tyle
a mi nie pom贸g艂... chyba nawet mialam wieksza ochote na s艂odycze po nim...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi pom贸g艂
ja u偶ywa艂am firmy fix max: chrom organiczny... Faktycznie r贸偶nie dzia艂a na osoby, np. moja kole偶anka 艂ykala ten preparat co ja i dopiero po 3 tygodni po raz pierwszy odm贸wi艂a bezy... (uwielbiamy bezy :D). Trzeba wytrwa艂o艣ci i sumienno艣ci w 艂ykaniu, no i mimo wszystko troszk臋 zmniejszy膰 ilo艣膰 spozywanych s艂odyczy, p贸藕niej organizm sam daje zna膰, 偶e chromu ma w sam raz i czasem na widok s艂odkiego 膮偶 odrzuca :). Ja mia艂am taki przypadek, 偶e z kole偶ank膮 zrzuca艂ysmy si臋 codziennie na jakie艣 ciasteczka, cukiereczki i tak nam mi艂o up艂ywa艂 dzie艅 w pracy ;). A teraz je偶eli zrzucamy si臋, to na owoce :D Dla mnie chrom jest rewelacyjny, ale prosze pami臋ta膰, 偶e to moja opinia... na innych nie musi dzia艂a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi pom贸g艂
oakda powiedz mi, co s艂ysza艂a艣 o skutkach ubocznych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dosiego
Chrom rozwala watrobe ...i to po cichu....jesli odrzucaja slodycze juz to znaczy ze jest go duzo....ale chyba tez juz za pozno....niewazne niemam czasu tlumaczyc prosze poczytac....jestem w pracy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie te偶 pom贸g艂
wi臋c polecam. Cena ok. 27z艂 za 100 tabletek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bessina
Ostro偶nie z chromem drogie panie, 艂yka艂am go ale nie zdawa艂am sobie sprawy 偶e obni偶a on poziom glukozy w organizmie. Dopiero kiedy zas艂ab艂am w Makro po 艂ykni臋ciu tabletki zda艂am sobie spraw臋 z konsekwencji przyjmowania tabletek. Koszt odchudzania jest niewsp贸艂miernie wy偶szy od bycia nieco pulchniejsz膮, Kochane nie bierzcie chromu w wysokiej dawce liczac 偶e zniesie on ca艂kowicie apetyt na s艂odycze- tak si臋 stanie ale spadnie wam drastycznie te偶 poziom glukozy. Kolacze serce, wyst膮pi膮 poty ( jak przy zawale) i le偶ycie jak d艂ugie na ulicy.Prze偶y艂am to na w艂asnej sk贸rze i szczerze odradzam takie eksperymenty- z pocz膮tku wszystko jest ok po tyg lub d艂u偶ej dziej膮 si臋 dziwne rzeczy. Chrom ma skutki uboczne o kt贸rych si臋 nie pisze w reklamie dlatego prosz臋 was o rozs膮dek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doorcia.
te偶 tak mia艂am, my艣la艂am, 偶e mam zawa艂 ale skojarzy艂am, 偶e to spadek poziomu cukru we krwi tylko, 偶e wcale nie 艂yka艂am chromu, odstawi艂am s艂odycze i zaledwie od tygodnia by艂am na diecie kapu艣cianej, odradzam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chromosom
najleprzy jest chrom na felgach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehehehehehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Odchudzajaca-sie-kobitka
Mi bardzo pom贸g艂! 艢wietny, ale zrezygnowa艂am gdy dowiedzia艂am si臋, 偶e jest rakotw贸rczy! I niestety to potwierdzi艂o wiele os贸b:(.

Udost臋pnij ten post