Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nata23

moze to byc ciaza?

Polecane posty

Gość nata23

witam ,kochalam sie bez zabezpieczenia dzien przed okresem.kiedy okres wystapil trwal tylko 2 dni byl skapy a nigdy tak nie mialam.czy to mozliwe aby doslzo do zaplodnienia dzien przed okresem ,bardzo zastanawia mnie dlaczego taki okres??(moje cykle trwaja ok28-30 dni) a od jakis8 dni mam bole podbrzusza i podwyzszona temperature37,2

Podwyższona temperatura i bóle podbrzusza mogą wskazywać na ciążę. ALe to raczej dziwne, żebyś w nią zaszła dzień przed miesiączką. Chyba, że coś Ci się rozlegulowała. Najlepiej poczekać kilka dni i zrobić test jeśli temp. nie spadnie i nie pojawi się normalna miesiączka.

Gość w ktorym dniu cyklu
teraz jestes??

nikt ci twego na odleglosc nie stiwerdzi niestety :| . kup sobie test ciazowy bo mimo ze dzien przed miesiaczka - moglas miec rozregulowany cykl. a test bedzies zmogla juz zrobic ok 10 dnia po wpdce.

Gość jak nic...
jesteś w cionży!

Gość nata23
nie chcilam wtedy pisac ale testy wykonalam 2 i wynik byl pozytywny z tym ze kiedy zrobilam 3 test wynik -negatywny ,wiec niemam pojecia co mam myslec o tym.teraz widze ze mam bardzo dziwny gesty sluz i wiem ze takiego nigdy niemialam.

Gość nata23
a po zatym to nie byla wpadka:)

Gość w takim razie
zrób najlepiej test krwi, beta hcg wykrywa ciążę w kilkanaście dni po zapłodnieniu (są różne opinie, jedni mówią, że w tydzień po zapłodnieniu, inni, że 10 dni, ja obstaje przy wersji, że po 12 dniach) Będziesz wtedy pewna. Lekarz może jeszcze nie potwierdzic ciąży, która jest tak mała, że nie wykryje jej usg i pewnie każe Ci przyjść za jakis czas lub zrobić przy nim kolejny test ciążowy. A test krwi rozwieje niejasności

Gość nata23
zrobilam test krwi:(

Gość i jaki wynik

Gość nata23
niestety ,nie bedzie dzidziusia:(

nie martw sie,moze zajdziesz w przyszlym miesiacu.:-) pamietam jak ja probowalam.dopoki o tym myslalam i kochalam sie jak najczesciej-nic z tego!potem \"zapomnialam\",kochalam sie w czasie dni plodnych chyba raz tylko i -ciaza:-D