Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia

mleczko Loreal do prostowania włosów

Polecane posty

Gość makuka
ja mam od niedawna to mleczko. Niestety włosy przy wilgotnym powietrzu puszą się tak samo jak bez używania tego produktu. Ale nie niszczą sie tak podczas prostowania. Z resztą ja i tak nie kupowałam tego wierząc, że zapobiegnie to puszeniu...nie jestem taka naiwna...Tak jak niby miały się nie skręcać po szamponie Fructis albo serii sunsilk. Mimo wszystko polecam to mleczko, bo nie mam tak zniszczonych włosów. No i prostownice sobie sprawiłam profesjonalną z ceramicznymi wkładkami. Pozdrawiam !!

JA MAM TO MLECZKO I NIE POLECAM,STOI NIEUZYWANE,TO JUZ LEPIEJ ZAJRZYJ DO TOPIKU - KREM NIVEA -NAJLEPSZA ODŻYWKA DO WŁOSOW,I TAM NAPISAŁAM JAK PIELEGNUJE WŁOSY(STRONA 3),A DODAM ZE PRAKTYCZNIE CODZIENNIE PROSTUJE WŁOSY PROSTOWNICA Z CERAMICVZNYMI WKŁADKAMI.POZDRAWIAM.

Ale mi nie chodzi o odzywianie włosów, tylko o prostowanie!!! Nie rozumiem z tym kremem nivea!!! Krem Nivea na pewno włosów nie wyprostuje!!!! Chciałam się dowiedzieć, czy to mleczko wspomaga prostowanie włosów prostownicą, czy efekt utrzymuje się dłużej i czy włosy nie puszą się podczas wilgotnej pogody!!!!

Ja też nie polecam tego mleczka ... Bardzo skleja włosy które i tak przy odrobinie wilgoci się puszą ...szkoda pieniędzy :( Ale polecam Ci lotion do włosów firmy Wella .... ładnie prostuje włoski, nie skleja ich, utwala fryzurkę i chroni przed szkodliwym wpływem wysokiej temperatury :) .... Ma tylko jeden minu - cena ! W salonie fryzjerskim kosztuje ponad 50 zł ale na Allegro można kupić taniej :)

Bardzo chciałabym mieć ten lotin z welli, ale niestety jest on dla mnie za drogi. Dziewczyny może znacie jakiś w miare dobry komsetyk do prostowania włosow prostwonicą, ale tak do 20 zł. Wiem, ze najlepsze są profesjonalne, ale może zt ych tańszych tez jest coś godnego polecenia?

Gość Shane7
Ja sobie kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Nie mam kręconych włosów, tylko takie pofalowane, więc nie chodziło mi o pomoc w wyprostowaniu ich, tylko o to żeby wyglądały zdrowo. No i tak jest:) Po nałożeniu mleczka przesuszone kosmyki prostują się tak jak te zdrowe, gładko, nic się nie haczy i nie ciągnie..

Gość Shane7
Madzia, moja koleżanka używa L'Oreal Hot Liss i jest zadowolona. Ten kosmetyk jest w różowym opakowaniu, kosztuje chyba kilkanaście złotych.

Gość *************
a to jest to nowe rozowe czy to niebieski??? bo piszecie ze sie włosy nie niszczą tak od prostownicy uzywajac to mleczko a ja mam to niebieski ale myslalam ze to jest po to zeby wogole nie uzywac prostownicy:)

Gość Shane7
Kurcze, coś mi się pomieszało, za dużo postów się naczytałam:)) Madzia, ten link mi się nie otwiera, ale założyłam (nie wiem dlaczego), że chodzi o to mleczko L'Oreala w czarnej tupce Hot Style.. A może miałaś na myśli to w różowej, które Ci poleciłam hmm..

Gość *************
aha juz wiem:) nie przeczytalam dobrze

Gość Buszmenka88
Z tego w niebieskim (nie wiem czy go jeszcze w ogole produkuja ?!) byłam bardzo zadowolona, efekt nie taki sam jak po prostownicy, ale włosy jak na kosmetyk maksymalnie wyprostowane :) Z pudelka zroibły się delikatne fale :)) Polecam !