Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina83

MAŁE KOBIETKI

Polecane posty

Gość nina83

Czy drobne i niskie kobietki moga urodzic zdrowego dzidziusia? Czy sa wsrod was takie mamy? Czy mozliwy jest naturalny porod czy tylko CC ? Bardzo chcialabym zostac mama ale boje sie ze z powodu mojej budowy moga byc jakies komplikacje. Prosze o odpowiedz

spokojnie moja kuzynka też była bardzo niska, chudziutka i waska \" w boidrach\" i urodziła śliczną zdrową i dużą córeczke... niestety nie pamietam czy cc czy porod naturalny:( wiec nie mart sie na zapas wszysko bedzie ok:)

Kochana...nie boj sie...Mam 2 dzieci, ktore urodzilam silami natury i...okrzyknieto mnie expresowa rodzaca....rodzilam prawie w butach...;) A jestem malutka i drobniutka. Pozdrawiam i trzymaj sie...i pamietaj,ze niewazny jest wzrost i waga, ale budowa Twojej miednicy :)

Gość nina83
dziekuje za odpowiedz. jeszcze jedno pytanko jak bylam pierwszy raz u ginekologa to powiedzial mi ze mam lekkie tylozgiecie macicy, czy ty cos powaznego?

Gość
Nie. Ja też mam tyłozgięcie macicy i urodziłam zdrową córeczkę siłami natury. Wiem jedynie że moja koleżanka przyy tyłozgieciu miała problem z zajściem w ciązy ale nie wem czy konkretnie to było powodem czy coś jeszcze.