Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkaaaaaaaa

Czy ktoś stosował APLEFIT?????

Polecane posty

Gość Majkaaaaaaaa

takie tabletki ktore podobno chamuja laknienie i wypelniaja zoladek i podobno nie chce sie tak jesc . Czy ktos z was stosowal?? jesli tak cz rzeczywiscie pomoglo czy nie warto kupowac? Napiszcie cos o tych tabletkach , i jeszcze ile dziennie trzeba zazywac i jaka jest cena ...dzieki

Gość Matsan
Tabletki APLEFIT stosujesz 3 razy dziennie przed posiłkiem popijając dużą ilością wody mineralnej.Kosztują 25 zł nie pamiętam ile było tabletek ale cała paczka wystarcza na miesiąc.Ja stosowałam je nieregularnie a moja znajoma ściśle trzymała się wskazań i schudła.

Gość kassiaff
ja tez je stosowalam, ale tak spieprzyly mi one zoladek, ze podziekowalam. Efekty marne, juz lepiej zrobic sobie wieczorny spacer niz truc sie tym swinstwem.

Gość nikaaaaaa
one nie maja wypalniac zoladka tylko poprawiac trawienie. maja w skladzie ocet jablkowy i jod. mi pomagaja. poczytaj sobie w necie, jest duzo o dobrym dzialaniu octu jablkowego na organizm, nie tylko na schudniecie.

Gość u mnie
nie zadzialalo..tylko podraznilo mi zoladek:/..a moja mama byla bardziej glodna po nim - o ironio:D ale kazdy jest inny :)

Gość echhhh
zalezy u kogo bo dla mojego ojca po tym jeszcze bardziej sie chcialo jesc :)

czesc!ja zazywam aplefit, bralam adiego ale bardzo zle sie czuje po nim, aplefit uregulowal wizyty w wc, ale zeby strasznie chcialo mi sie jesc to raczej nie! uzywam serum eveline, dieta i silownia, super dzialanie!