Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna przyjaciółka

Po 20 latach przyjazni zostałam z reka w nocniku

Polecane posty

Gość Taka jedna przyjaciółka

20leniaprzyjazn i dupanie ma nic jest pustka dól nuda złosc A toja złapie ja sie całuje zoim mezem a to jest obgadywaczka ja zdycham i mowie jej co mnie boli a ona mówi innym :) Boli ,boli strasznie poddamsieniechce tej znajomosci .I znowu zostaje sama .

Gość tomatita
sa tacy co cenia przyjazn i ufaja i sa tacy co maja to w dupie,ja mialam taka przyjaciolke(kategoria 2)co potraktowala mnie jak szmate po tylu latach..........

Gość Rany
tak to napisalas ze nie mozna nic zrozumiec!!!

Gość Dlatego
niemam przyjaciolki tylko .kolezanki i trzymam je na dystans od spraw rodzinnych i meza, wolalam wybrac"samotnosc" jak zdrade przyjaciolki i.......... meza

Gość przetłumaczę wam to
Dwudziestoletnia przyjaźń i dupa. Nie ma nic. Jest pustka, dół, nuda, złość. A to ją złapię, jak się całuje z moim mężem, a to jest obgadywaczką, ja zdycham i mówię jej, co mnie boli, a ona mówi innym :)* Boli, boli strasznie. Poddam się, nie chcę tej znajomości. I znowu zostaję sama. * chyba powinno być :( (przyp. tłum.)

Gość marek -----m
hahaha, ale się uśmiałem (z tłumaczenia) hahahahahaha

Gość Ssssssalomeaa
Hmm, moze jakas mala zemsta ...

Gość Qle
Mi moja przyjaciolka probowala odbic chlopaka, mimo ze bylo to dawno, kochalam go bardzo, a przez nia stracilam do niego zaufanie i nie moglismy juz nic naprawic. Od takich osob nalezy sie trzymac z daleka. Na szczescie prawdziwa przyjazn istnieje, nie kazdy jednak wie czym ona jest. Obecnie mam przyjaciolke i uwielbiam patrzec na to jak dobrze dogaduje sie z moim kochanym. Nie czuje zazdrosci ani obaw bo ufam jej bezgranicznie. Kazdemu zycze takiej przyjazni.:)

Gość Nie wiem o co
tutaj chodzi ... jestes dorosła czy po prostu dziecko :-D Jak dorosla to naucz sie poprawnie pisać.

Gość gość
ile masz lat dziewojo?