Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmyslona

kobiety wokol nas

Polecane posty

Gość zmyslona

..... jak duzo kobiet nas otaczajacych jest .... dwulicowych?? co robic z egocentryczkami i zapatrzonymi w siebie panienkami myslacymi tylko o swoim makijazu i spodniczke, ktora maja na sobie... Czy na egocentryzm i egoizm jest lek, czy wogole z tym walczyc?? Jak wychowac dzieci, by byly dla siebie oparciem, jak wprowadzac zdrowa rywalizacje miedzy rodzenstwem? Kiedy widac ze ona wymyka sie spod kontrolii?? Jak sprawic by dzieci przejawialy wiecej altruizmu niz (negatywnego) egocentryzmu i egoizmu?? Mozna tego nauczyc?? Spogladam czasami na moje biuro i ...... zalamuje sie. Szefowa byla dwa tygodnie na urlopie i kazdy na nia... dobrego slowa nie powiedzial. Ledwie przyszla, "kolezanka" juz witala ja z szerokim usmiechem i otwartymi rekoma.. ta ktora jeszcze przed weekendem najwiecej psioczyla. Czy to dzis jest normalne?? Prawie dorosle corki mojej kolezanki (bardzo mile i sympatyczne) prowadza miedzy soba chora rywalizacje, a ona na to nie reaguje, nawet czesto tego nie zauwaza, przez co starsza czesto chodzi znerwicowana i zaczyna zyc nechecia do siostry (boje sie ze to przerodzi sie w nenawisc). Mlodsza jest chwalipieta i portafi sie ustawic w towarzystwie, a starsza jest intelignetniejsza ale slabsza psychicznie i na tym strasznie cierpi. Jak moge jej pomoc?? Czy moze sa jakies "cwiczenia" by pomoc jej przymykac oko na niektore rzeczy (ona badzo bierze wszystko do siebie)... Jak pomoc jej odzyskac wiare w dobro swiata??

Gość zmyślonaaaaa
up

Gość Escobar997
a co to jest ta wiara w dobro świata? nie słyszałem o takiej religii:D

Gość Sookie123
Fajną kobietę można łatwo znaleźć :) Wystarczy wiedzieć gdzie szukać. Osobiście polecam korzystanie z serwisu randkowego epolishwife.com.pl. Jest to miejsce, gdzie aż roi się od wyjątkowych osób.