Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co

Moj ojciec ma kochanke

Polecane posty

Gość no i co

Sprawa przedstawia sie nastepujaco.Mam 24 lata. Wlasnie przyjechalam do domu na wakacje. 2 dni temu przez przypadek uslyszalam rozmowe telefoniczna mojego ojca z jakas kobieta. I nie byla to rozmowa kolezenska (teksty typu: "kochanie, skarbie, no pewnie, ze nie przytylas"...). Nogi ugiely sie pode mna, zrobilo mi sie niedobrze. Aby miec pewnosc, powiedzialm mu, co slyszalam. Byl bardzo speszony i zarzekal sie, ze to tylko kolezanka z pracy (jedna z wielu) i w dodatku mezatka. Ze oni tak w swoim gronie zawsze rozmawiaja...Powiedzial, zebym nic nie mowla mamie. I tak nie mialam zamiaru, nie chce lamac jej serca. Nie potrafie opisac jak bardzo sie na nim zawiodlam i nim rozczarowalam. Zawsze uwazalam swojego ojca za najcudowniejszego faceta na swiecie, a teraz nie mooge na niego patrzec. Musze powiedziec, ze jako maz i ojceic spisywal sie zawsze znakomicie. Troskliwy, kochajacy, za swoja rodzina skoczylby w ogien. Bardzo zaradny, odpowiedzialny i pracowity. Nigdy niczego nam nie brakowalo. I wlasnie to sprawia, ze nie potrafie pogodzic sie z tym co zrobil. Czuje, ze go nienawidze. Nie skroce wakacji, poniewaz chce pobyc z mama, ktorej nie widzialam prawie rok czasu. Dodam jeszcze, ze moja mama co trzy miesiace wyjezdza do pracy za granice.I wlasnie wtedy do domu schodza sie rozne znajome ojca, chetne do pomocy "biednemu slomianemu wdowcowi". Nie potrafie poradzic sobie z emocjami. Nie wiem jak mam sie zachowywac w stosunku do ojca. Swiat legl dla mnie w gruzach.

Gość loilta
powiedz ojcu w prost ze zawiodłaś się na nim i nie podoba Ci sie jego zachowanie.Niech zadecyduje albo zrywa z lewizną a jak nie to powiedz o tym swojej matce ona ma prawo o tym wiedzieć.szczerość to podstawa małżeństwa jeżeli to nie istnieje nie można mówić o związku.

Gość masz ojca gnoja ot co
współczję

Gość Ssssssalomeaa
Czesc "No i Co". Jak bylam mala dziewczynka moj ojciec duzo pil i ciagle w domu byly awantury. A ojciec mojej kolezanki zdradzal jej matke. Wtedy pomyslalam sobie, ze to pijanstwo to jeszcze jakos wybacze, ale zdrady nigdy. Ale teraz mam wiecej , duzo wiecej lat. I na wiele spraw patrze inaczej. To co robi Twoj ojciec jest zle, bardzo zle. Nie chce go usprawiedliwiac. Twoj wzor okazal sie niedoskonaly. Ale ja na Twoim miejscu postarala sie spojrzec na to z innej perspektywy. czasem nie wiemy tak do konca co sie dzieje miedzy rodzicami, jakie oni maja zycie, pragnienia, potrzeby. To nasi rodzice i tyle. A ludzie robia rozne dziwne rzeczy w kazdym wieku. Sprobuj odegnac uczucie zalu od siebie. A moze po jakims czasie ojciec sam przyjdzie pogadac z Toba. Co by nie bylo, to jest Twoj ojciec. A moze, to, ze go nakrylas da mu do myslenia! Glowa do gory. masz 24 lata. Zatem zycie przed Toba. Skup sie na swoich uczuciach i idz do przodu!

Gość urabura
moim zdaniem ktos powinnien poinformowac twoja mame..o calej sytuacji....sprobuj porozmawiac z ojcem....czy na 100% jestes przekonana, ze ta rozmowa telefoniczna ktorej bylas swiadkiem to dowod zdrady??

Gość no i co
Dziekuje za wasze wypowiedzi. Urabura, spytalam ojca wprost, aby miec pewnosc...nie zaprzeczyl. Tlumaczyl, ze to tylko kolezanka...Jednak od momentu, kiedy mu powiedzialam, ze go przylapalam zaczal mnie unikac. To znaczy, ze ma cos na sumieniu...Loilta, wiem, ze powinnam z nim szczerze porozmawiac, ale nie potrafie sie zdobyc na rozmowe. Zreszta uwazam, ze do niego nalezy pierwszy krok. Nie chce mowic mamie, poniewaz uwazam, ze nie powinnam mieszac sie w ich sprawy. Ssssssalomeaa, to co zrobil moj tata sprawilo, ze przejrzalam na oczy. Moj ojciec byl dla mnie "osmym cudem swiata". I dlatego to tak boli. Mam nadzieje, ze on sie opanuje. Na pewno nie odzyskam zaufania do niego, ale chcialabym zeby staral sie naprawic swoj blad. Zeby mi to obiecal...

Gość przykro mi
ale takich zdradzających skurwesynów to trzebabyłoby kastrować. Głowa siwieje dupa szaleje. Ja swojego starego zabiłbym za taki numer, nie pozwoliłbym skrzywdzić matki.

Gość Wiesz moim
zdaniem, bardzo dobrze, że nie powiedzialas mamie, o tej rozmowie telef. ojca i twoich podejrzeniach. Ponieważ nie jesteś juz mała dziewczynką to uważam, że powinnaś z ojcem porozmawiać na ten temat, powiedz mu o swoich odczuciach, uświadom, że z kolezanka z pracy w ten sposob sie nie rozmawia, że jak nadal bedzie oszukiwal mame, która kochasz to ty jej postarasz sie otworzyc oczy i uświadomić jakiego ma męża .... Ojcu możesz powiedziec, że nie bedziesz tolerować pod nieobecność mamy odwiedzin jego niby koleżanek chętnych do pomocy w domu, bo z wieku dzieciecego juz dawno wyrosłaś. Pozdrawiam, :-D

Gość No tak jest
Mój ojciec to pies na baby. Jak zobaczy jakąś spódnice to zaraz za nią leci. Taki z niego lowelas. Kilka lat temu miał romans. To była dopiero komedia... Wychodzenie z domu przez okno, wypychanie auta z garażu. No coś niesamowitego się działo. Albo dzwonił do siebie z komórki do domu, odbierał telefon i udawał że koledze się auto zepsuło i musi jechać sholować...Po latach nie wydaje mi się to śmieszne, tylko myślę sobie co to za głupi dupek. Ostatnio znowu mu coś odbiło. Twierdził że to tylko przyjaciółka. Ja ją dobrze znam, bo pracowałyśmy razem w tej samej firmie. Przymykałyśmy z mamą na to oko, bo wydawało mi się że to tylko zauroczenie mojego ojca. No ale ile ta moja mama, biedna, dobra kobieta ma jeszcze znosić takie upokorzenia? Szkoda gadać beznadziejny przypadek.

Gość jasny
I co lepiej się teraz poczułąś ,gdy czytasz takie wypowiedzi o swoim ojcu jak "przykro mi" .Opisujesz troche tę sytuacje tak jakby był to twój chłopak .Narazie nie masz jeszcze 100% pewności a już swoje wiesz.:)

Gość bo tak to juz jest
ze te dobre kobiety mają takicha zasranych dupków za mężów co zdradzają je z głupimi zdzirami i szmatami. Najgłupsi są ci koło 45 lat, gonią za młodymi sukami jak psy i dają się wykorzystywać palanci. A zdradzane żony zamiast pogonić gnoja liczą, ze taki się opamięta. Cierpią płaczą zamiast wystawić idiote za drzwi i szlus. Porozmawiaj z ojcem i powiedz, że wiesz i jeśli nie zrobi z tym koniec to powiedz mamie. Narazie nie mów jej nic, może stary sie opamięta.

Gość staremu kutasowi
chce sie nowej dupy na stare lata. Nie martw sie przejdzie idiocie jak mu przestanie stawać. Nie mów matce, po co kobicinie nerwy niepotrzebne bo mężus zgłupiał.

i co z tewgo jak mu żonka nie pasuje to niech ma życze mu wszystkiego dobrego 🌻

Gość Kaj a ty kochanka jesteś
takiego głupka że tak go bronisz? Jak tak to się lepiej zamknij bo przez takie szmaty cierpią niewinni ludzie

Gość Lopo
A mój ojciec ma kochanka i też musi byc dobrze.

Gość ten świat schodzi na psy

CZY JESTEM CZY NIE CZY MAM CZY NIE NIE WAŻNE ALE WSZĘDZUIE TAK JEST ŻE KTOŚ KOGOŚ MA PEWNIE JESTEŚ ZA MŁODA ABY TO ZROZUMIEĆ

WIDOCZNIE ŻONA MU JUŻ NIE PASUJE LUB NIEWYCHODZI IM W ŁÓŻKU NIE POTEMPIAM TAKICH LUDZI

Gość no to kaj
zyczę ci męża, któremu się znudzisz i w łózku mu będzie z tobą nie wychodziło. Najlepiej wtedy jak już będziesz miala córkę w wieku tej dziewczyny co ma ojca zdradzjacego jej matkę. Będziesz wtedy miała dużo ponad 40 lat i niech twoj meżuś zacznie cię zdradzać. Napisz wtedy jak bardzo to rozumiesz bo teraz piszesz jak te kurewki co zadają się ze starszymi mężami znudzonymi swoimi zonami

Gość urabura
nie rozumiem jak mozesz pisac, ze" nie chcesz sie mieszac w nieswoje sprawy"??...to twoj ojciec,, twoja mama i twoja rodzina.... wydaje mi sie , ze kazda kobieta ma prawo do wiedzy o takiej sytuacji..nie wazne czy twoj ojciec sie wyprze czy nie... wiesz nawet przez sama "solidarnosc jajanikow"...ja bym porozmawiala z mama...niech ojciec troche wytlumaczy sie wlasnej zonie....i niech wie, ze bedzie obserwowany... z drugiej strony nie wiesz jak zachowa sie twoja mama, kiedy dowie sie o takiej sytuacji...sa kobiety, ktore sa swiadome zdrad, kochanek, itp i na to wszystko przymykaja oko i nie robia zadnej awantury z tego podwodu.... radze badz szczera ze swoja mama...

Gość gość
Autorko popytaj mamy jak sprawy finansowe bo moze byc tak ,że mama ciężko pracuje a pan mąż za jej pieniądze bawi się z łachudrami niech zainteresuje sie wydatkami męża jak jej nie ma Takim żródłem informacji są wyciągi z banku jeśli mają wspólne konto zawsze może poprosić o takie wyciąg nawet z kilku miesięcy ,tam będą płatności kartą oraz pobierane pieniądze ,koleżanka była w szoku bo były płatności za hotele i biżuterię której ona nigdy nie widziała ,zakończyło sie rozwodem z jego winy a dowodem był właśnie wyciąg z banku ,życzę powodzenia.