bunia_g 0 Napisano Wrzesień 1, 2005 Hej! mam problem, ponieważ w maju po 2 latach przerwałam branie tabletek(LOGEST) i nie wziełam ostatnich 3. Był to przypadek gdyż wyjechałam za granice i zapomniałam o tabletkach i jak sobie przypomniałam to było już za późno. Dostałam @ z odstawienia. Pierwszy cykl bez tabletek trwał 47 dni do 16 lipca,a dziś nadal nie mam @ i to już 48 dzień cyklu. W 34 dc byłam na USG i pęcherzyk graffa był bardzo duży po czym miałam skok temperatury, staranka o dzidzie i dostałam Luteinę którą miałam brać przez 3 dni x 2 tabletki. Już mija 3 doba odkąd nie biore luteiny,a @ jeszcze nie ma i testy negatywne. Czy przez takie powikłania w moim cyklu moge mieć problemy z zajściem w ciąże i czy jeśli nie jestem w ciazy to on unormuje mi się z czasem? Dodam jeszcze, że nie mam żadnych torbieli na jajnikach i wszystko wygląda na zdrowe. Proszę o pomoc!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też brałam logest Napisano Wrzesień 2, 2005 ale po odstawieniu nie miałam takich kłopotów... no oczywiście pierwsze dwa cykle miałam dłuższe ale tylko o jakieś 10 dni... myślę, że to się unormuje...;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach