Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka24

2000 calorie Dramatic Look- Wasze opinie na temat tego tuszu!

Polecane posty

Gość malinka24

Dziewczyny, co myślicie o tuszu 2000 calorie Dramatic Look Max Factora? Czy warto w niego zainwestować? Ja uwielbiam dobre tusze, zawsze stawiam na podkreślenie oczu. Jakie daje efekty? Czekam na Wasze opinie! Z góry wielki dzięki! :) 🌻

Gość Józinka
Używam go od dwóch lat, ale jeśli rzeczywiście stawiasz na dobry makijaż oczu, to sądzę, że może Ci nie pasować. Ten tusz jest dobry do takiego delikatnego malowania rzęs. Moim, oczywiście, zdaniem. :)

Gość malinka24
Hmm, dzięki za opinię! Ale teraz to już sama nie wiem :) Zawsze słyszałam same och i ach na temat tej mascary ;) A może poleciłabyś mi coś innego?

Jak dla mnie jest najlepszy i wg mnie nie jest wcale do delikatngo makijazu jak sama nazwa wskazuje:)

Gość vika__24
ten tusz jest najlepszy! utrzymuje sie dlugo i nie kruszy, i mozna zrobic zarowno lekki jak i mocny makijaz oczu:) polecam

Dla mnie numer 1 ! :) Używam tego tuszu od ok.roku i jest nie zastąpiony! Ładnie rozdziela rzęsy, pogrubia je i wydłuża. Jest trwał i nie osypuje się. Naprawdę polecam :) Niestety z przyczyn finansowych byłam zmuszona kupić niedawno inny tusz ... ale też jest bardzo dobry a o wiele tańszy :) Ale 2000 Calorie jak najbardziej polecam i mam nadzieję że jeszcze do niego wrócę :) Pozdrawiam 🌻

Gość malinka24
Dziękuję za opinie! A słyszałyście kiedyś o mascarze DIORSHOW? Szczerze mówiąc mam zamiar wypróbować (na Allegro są już po ok. 15zł.) I wiem, że to nie są na pewno w 100% oryginalne produkty, ale moja koleżanka używa też tego z Allegro i mówi, że jest rewelacyjny! A poza tym b. duży- aż 11,5 ml, więc się bardzo opłaca! Używałyście go już kiedyś? Jak wypróbuję na pewno i podzielę się opinią! :) Pozdrawiam!