Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot.mila.osobka

czy zdobione paznokcie sa jeszcze w modzie...

Polecane posty

Gość ot.mila.osobka

mam wazna impreze rodzinna, chrzciny i po wakacjach wracam do malowania paznokci i zastanawiam sie czy zdobione sa jeszcze w modzie, czy jednolite juz bardziej jesli zdobione to oczywiscie bardzo delikatnie i subtelnie, ale zawsze... dzieki z gory za rady...

dla mnie zdobienia byly zawsze kiczem...i takie jakies brudne te paznokcie sie wydaja..jestem za french styl\'em

Gość Fajna_babka
Dokladnie. Ladny lakier wystarcza. Zdobienia sa glupie. No jak juz sie uprzesz to moze jakas 1 cyrkonia na serdecznym, ale nic poza tym

Gość ot.mila.osobka
dzieki serdeczne, chyba macie racje. zerkam wlasnie na sukienke i mysle ze sie sama wybroni z perlowym lekkim lakierem. jednolitym. a mowicie ze zdobienia sa kiczem... ja czasem robilam, ale na francuskim wlasnie, leciutki paseczek srebra lub zlota... i nawet wygladalo ladnie.

Gość perłowy lakier fujjj
Delikatne umiejętnie zrobione zdobienia są w modzie, chyba że ktoś zrobi paznokcie w kropki i ciapki i nazywa to zdobieniem, łomatko:P

Gość ot.mila.osobka
czemu fujjjj... jest taka linia sally hansen i mnostwo perlowych tam jest wedlug mnie sa w porzadku

Gość uhhhhhh
DLA MNIE ZDOBIENIA SA OK..... Gdym mam pomalowane paznokietki to wieje nudą.....Zreszta ważne aby lakier nie był poodpryskiwany i aby paznokcie i dłonie były zadbane wtedy wszystko ładnie wygląda:)

To zalezy ile masz lat. Jesli jestes 20-latka to wazorek delikatny, jesli 30latka to jednolity. Mlode dziewczyny ktore maja \"smutno\" pomalowane paznokcie same wydaja sie byc smutne.

Nie wiem czemu wydaje mi się to dziecinne i wygląda jakoś tak niepoważnie. Nie chce tu generalizować ale z moich obserwacji wynika że dość często gustują w tym dziewczyny które prazentują kiczowaty styl, lubią różowy kolor i motyw motylka na bluzkach i klamrach od pasków. Wieje kiczem z daleka. Jeśli już się je zdobi to rzeba mieć naprawde duży talent i wyczucie zeby wyglądało to gustownie i nie biło po oczach czymś pstrokatym. Takie wzorki chyba nawet odwracają uwagę od piękna dłoni i paznokci. Uważam że jednolity kolor lakieru najlepiej podkreśla piękno dłoni.

Gość cotocoto
Ja tam nie ubieram się na różowo, nie noszę motylka ani pszczółki :-) a uważam że zdobienia na paznokciach są ok.(oczywiście delikatne wzorki -wyglądają ładnie- mocniejsze zdobienia to nie dla mnie) Gdybym tylko umiała takie zrobić sama. Na tej stronie widać że zdobienie paznokci to temat wciąż aktualny i modny http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=38

Gość gawel
Zapraszam Panie do zakupienia mojej płyty z wzorkami , mnóstwo pomysłów za totalny bezcen: http://allegro.pl/show_item.php?item=63485886 Jeśli napiszesz mi w maili ze jestes z kafeterii dostaniesz dodatkowo wiecej plików ze tę samą cenę!!!

Gość NiceCherry
moim zdaniem nie