Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztynka83

co muszę zrobić żeby rzucić tabsy?

Polecane posty

Gość Bursztynka83

5 miesięcy brania Harmonetu, niestety dowiedzialam sie ze musze je rzucic a to dlatego ze mamie w poradni genetycznej powiedzieli ze jej dzieci maja przeciwskazania do stosowania antykoncepcji hormonalnej. Wiem ze musze skonczyc opakowanie do konca. Ale czy musze isc do ginekologa? I co sie bedzie ze mna dzialo? kiedy bede miala normalny okres i poczatek cyklu? Bo wiecie w malym miescie wizyta u ginekologa to eni tak latwo i szybko a opakowanie juz za pare dni sie konczy. Prosze niech ktos mi cos odpowie, jesli maily podobna sytuacje z konczeniem brania tabsow!

Gość po prostu odstaw
i już. bedziesz miala normalnie okres tak jak w tych 7 dniowych przerwach i potem normalnie zacznie Ci się cykl... nastepna miesiaczka moze byc troche wczesniej lub poźniej ale to normalne... organizm musi sie znow przystosowac do naturalnego cyklu... nie musisz isc do ginekologa...;)))

Gość Bursztynka83
czyli jak teraz w przerwie dostane okresu to jzu bedzie pierwszy dzien nowego cyklu? czy niekoniecznie? Jejku ciekawe jak to bedzie bez tabletek... Moze schudne do poprzedniej wagi bo przy tabletkach wydawalo mi sie ze nie tyje a jednak przybylo mi 6kg!. Od kilku lat zawsze mialam 55kg a tu teraz w ciagu paru meisiecy az 6kg wiecej!