Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emelina

jak mam sie czuc jak moj facet...

Polecane posty

no wlasnie jak mam sie czuc jak moj facet chodzi sobie do klubow, a ja nie moge w tym czasie z nim isc bo albo nie ma mnie wew ro,albo mam duzo nauki.Moj facet ma brata ktory robi imprezy 3 razy w thodniu, chodza do prywatnej gdzie nie trzeba sie uczyc, a ja chodze do panswtowej i nie wiem jak sie nazywam bo tyle musze sie uczyc bo chce cos w zyciu osiagnac.Oni imprezuja a ja czasami siedze w domu bo cos tam i smutno mi ze gdy jest impra ja sie nie licze.Nie chce byc zla dziewczyna i mu bronic chociaz wie co na ten temat mysle, ale jak on to mowi to ze ty nie im prezujesz nie znaczy ze ja nie moge.A ja czasami wolala bym zeby on do mnie przyjechal i spedzil ze mna czas.Kocham go bardzo, ale czasami czuje sie samotna i bezradna.co robic ??

Gość czarenka
dziwny ten twoj facet...tyle ci powiem. wiesz moj tez kiedych chodzil z kumplami, jak naprzyklad ja niemoglam, myslal ze mi to nie przeszkadza. Ale mylił sie. Jemu natomias przeszkadzalo jak ja chodzilam z kumpelami- teraz juz mniej chodze ale to z innego powodu. Kiedys wyszlo tak ze powiedzialam mu co na ten temat mysle, ze wkurzylo mnie jak sie dowiedzialam ze on byl z kumplami i od tego czasu jest juz ok. On nigdzie sie beze mnie nie rusza ;P i czesto chodzimy razem, albo siedzimy sobie milo u mnie czy gdzies tam :)

Gość yyyeeee
wydaje mi sie ze Ty bardziej kochasz jego niż on ciebie :(

Gość yyyeeee
to było do autorki topiku oczywiscie

Gość do emeliny
chcialam zauwazyc ze pieprzenie ze ktos chodzi do prywatnej uczelni i nei musi sie uczyc jest wielkim nieporozumieniem!!!! szkoła prywatna szkole prywatnej nie równa, tak samo jak i poziomy na państwowych sie różnią!! więc przestań obrażac tych, w tym mnie, którzy tyle samo maja nauki i zakuwania co ci którzy udają wielkich uczonych bo skończyli uczelnie państwową...

Gość kaolin
do-do emeliny-popieram Też mnie wkurzają ludzie a raczej ludziki z państwowych ktorzy uważają że tylko oni na całym świecie sie muszą uczyć a studenci prywatnych szkół nic nie robią tylko na imprezy chodzą -jesteś strasznie ograniczona skoro tak sądzisz dziewczynko

Gość olalalalalaaaa
hohoh, ale sie tez prywatni obrazili, hihi... mówice sobie co chcecie, ale DOBRYCH prywatnych szkól, gdzie ludzie się NAPRAWDĘ uczą jest niewiele... a pisząc o "ludzikach" z pańswtowych, to tylko swoje własne ograniczenie pokazaliście.

olaaaa czy jak ci tam.. a skąd ty to wiesz? Znasz wszystkie prywatne uczelnie i czujesz się upoważniona do takich ocen?

Gość tsunami
niedługo każdy bedzie placił za studia tak jak na całym świecie prawie i co ... wtedy tez ktoś powie ze zaplacił i ma wykształcenie ?? i przez całe 3 albo 5 lat nic nie robił po zapłacił hahaha, a moze duma wam nie bedzie pozwalac na studiowanie heheh.

no widze ze tu poruszenie o prywatne, a nie to chcilam poruszac, ja nie mowie tego ogolnie o wszytskich, pisze ze tam do krotej on idzie tak jets bo niestety znam kupe ludzi z tej skzoly i prosze was, wiem co mowie.

Gość fifetka
ja mialam te sama sytuacje.ja studiuje medycyne ,a on na slabej prywatnej uczelni (ale zgadzam sie prywatna prywatnej nie rowna)..i tez tak bylo,ze on wiecznie imprezowal,jezdzil z kumplami na rozne wypady a siedzialam w domu.doszlo do tego ,ze zaczal mi poswiecac coraz mniej czasu ...i nasz zwiazek w koncu sie rozlecial.potem wrocilismy do siebie po roku,ale sytuacja sie powtorzyla...i teraz jestem sama!!

Gość Rysku K.
emelina mam nadzieje ze bedziesz musiala placic za studia-panstwowe i zobaczymy wtedy co bedziesz mowila

Gość Wiesz jego brat
jak sie nie uczy tylko imprezuje to nawet na prywatnej uczelni bedzie musial sie pouczyc, no chyba, że jest taki zdolny :O Jeżeli chodzi o twojego faceta to myślę, że mu na tobie nie zależy i dobrze by było gdybyś go zmieniła na lepszy model. Nie on jeden na świecie. Wybierz się tez na imprezę bez niego, przeciez macie takie same prawa :-D Nie daj się, bo chłopak pomysli, że tobie na nim tak zależy, że na wszystko mu pozwolisz :-D

Gość Tej jaka złą dziewczyną
Przecież to on jest skończony drań i cham. Wierz mi, że żadna dziewczyna by mu na to nie pozwolila, albo chce być z toba i mu zależy na tobie, albo żegnaj :P

Gość myss
Miałam podobnie - obydwoje byliśmy na studiach państwowych dziennych, tyle że ja na trudnych, on lightowych, gdzie uczyć się trzeba było tylko na 2 tygodnie przed sesją. On impreza co 2 dni, ja nawet gdybym miała możliwości, nie wyrobiłabym takiego tempa. W końcu na jednej z takich imprez, beze mnie, mnie zdradził. Rzuciłam go i jest mi bez niego bardzo dobrze :) Teraz wiem, że w naszym związku to ja bardziej go kochałam, staralam się, a on to zlewał. Taki układ nie był OK.

Gość defff
ja tam nie chodze na dyskoteki bo mnie to nie bawi proste po co zawracać sobie tyłek takimi gównami

Gość smutna001
Mój.wyszedł właśnie do kolegów. Wcześniej się.pokłóciłam z nim. Wychodząc powiedział mi ,że mnie kocha. Teraz nie odbiera telefonu.

Gość gość
tylko imprezy mu w głowie