Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana....

Kocham mojego przyjaciela...

Polecane posty

Gość Zakłopotana....

Zakochałam si ew przyjacielu.... jakies 4 lata temu si epoznaliśmy i bardzo szybko sie zaprzyjaźnilismy... długi czas była to zwykła przyjaźń chc w sumie z drugiej storny od poczatku cos iskrzyło...ale poczatkowo tylko z jego strony ja na to nei zwracałam uwagi nawet najniejszej... czasem wrecz byłam dla niego niemiła... potem pojawił si ktoś w moim życiu... i postanowiliśmy stworzyć związek....byliśmy ze sobą rok... ale nie był to zbyt udany zwiazek chociaz myslałam i byłam przekonana z ekocham go całym sercem... któregos dnia jednak znów pojawił sie mój przyjaciel...i nagle w oich oczach wygladął zupełnie inaczej...pociągał mnie niesamowicie...zdraziłam mojego chłopaka z nim ... ale to były tylko pieszzoszki.... jednak zdrada to zdrada.... choc nigdy nie dosżło do współzycia wciaz mój związekna boku trwał... Nie mogłam dłużej oszukiwąć mojego chłopaka wiec odeszłam... minął rok z kawąłkiem do niedawna byłam sama... jakies 3 miesiące temu postanowiłam znów spróbować sie z kims zwiazać... i udało si emyslałam ze jestem szczęsliwa... kóregos dnia jednak wórciłam do domu i spotkałam przyjaciela z którym nie miałam kontaktu przez cały ten czas.... i stało sie sytuacja sie powtórzyła....i choc nadal nie dosżło do niczego az tak konkretnego....znów mam wyrzuty sumienia... co wiecej...zacełam sie czuc rzy nim cudownie... kiedy mnie cąłował... dotykał kiedy ja cąłowałam jego zamykałam oczy i czułam sie zczesliowa.... ZAKOCHAŁAM SIE... z dnia na dzien po tylu latach byci aobok niego... ZAKOCHAŁAM SIE nadal jestem z moim chłopakiem... ale dziś wieczorem ide do przyjaciela... ... .... .... .... chce być blisko niego.... CHCE BYĆ Z NIM... DO KONCA... tak źle sie z tmy czuje :( zatanawiam sie czy znów nie odejsc.... chyba nawet powinnam... chce byc z moim przyjacielem jako jego kobieta... tylko ze teraz on nie chce... bo wie ze to si enie uda bo nie potrafi byc z kims na odległosc a niestety studiujemy w odległych miastach... i mimo iż czuje jak On wspaniale sie czuej przy mnie... wiem ze nic z teog nei bedzie.... mimo to chce wszystko pozucić... zdradzic po raz kolejny.... Kochas sie dziś z nim.... NTAK MI ŹLE...

Gość NO TO MASZ NIE LADA PROBLEM

Gość HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
No maleńka jak przyjaciel nie chce z toba być to nie ma co si ew to pchać... choc z drugiej strony moze si eobi ze jego kiedys tez zdradzisz.... nie wiem nie wiem... coś w tym jest ze zdradzasz ich zawsze z jednym.... amoze stwózcie sobie luźny zwiazek...?

Gość gość
Ale wy baby jesteście durne.