Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona bardzo

nie wiem co o tym myslec,czy powinnam mu ufac

Polecane posty

dowiedzialam sie ze moj facet,z ktorym jestem juz pol roku,zalatwia jakies interesy w nocy o 2 nie wiem z kim,nie wiem jakie,tak srednio co miesiac.Dowiedzialam sie przez przypadek,brat go zobaczyl jak z jakimis ludzmi jak stal na parkingu.On powiedzial ze nie moze mi powiedziec o co chodzi :( i ze powinnam zapomniec o sprawie bo mnie ona nie dotyczy i ze ta nie sa zadne szemrane interesy.Sprawa ta mnie gnebi,nie wiem co myslec,jak zaczynam o tym mowic to on sie denerwuje i zarzuca mi ze draze w kolko to samo,ze szukam powodu do klotni.Co robic?

bąz cierpliwa...i nienalegaj...obserwuj....po jakimś czasie sam Ci powie, a jak nie to dzieki obserwacji sama dojdziesz do tego co jest grane... i przede wszystkim uwazaj...

Gość sam1
Ach te baby wszedzie musz weszyc. Nie masz swoich spraw na glowie,zajmij sie czyms. Moze masz za duzo czasu i dlatego rozmyslasz.

Gość amadeaa
Jak facet się denerwuje i jeszcze zwala winę na Ciebie, że to niby Ty prowokujesz kłótnie, to na bank ma coś do ukrycia, chce zakończyć temat, jest mu on bardzo nie na rękę.Znam to z autopsji. Najlepiej by chciał żebyś zapomniała o sprawie, zaakceptowała rzeczywistość taką, jaka ona jest.

Gość Przykre to
że ma przed toba tajemnice. Może uświadom mu, że ty tez możesz mieć przed nim tajemnice, czy o to mu chodzi????????????????? Musisz uważac, żeby ciebie nie wciągnął w jakieś ciemne interesy, bąź ostrożna.

zaniepokojona bardzo: Nie przejmuj się. Ja jestem z kolesiem któremu zdarza się wyłączyć tel zebym nie mogła sie do niego dodzwonić jak idzie \"porozmawiać i załatwić coś\" z kolegą... zazwyczaj trwa to ok 2 godzin i mówi mi ze ma z nim swoje sprawy... ehhh.... poprostu tacy są faceci :( trzymaj się ciepło...

wlasnie,przykro mi bardzo,bo myslalam ze jak sie kocha to chyba nie powinno sie miec takich tajemnic.On zapewnia mnie ze jestem najwazniejsza w jego zyciu,ja zaczynam w to watpic...

Mam to samo, też mnie zapewnia ciągle o swojej miłości, chce ze mną budować przyszłość... Przynajmniej tak mówi... Czas wszystko pokarze, a póki co bądź twarda Kochana :) pozdrawiam Cie serdecznie

Dzieki. Mnie najbardziej niepokoi ze to sie dzieje w nocy.Wg mnie interesy powinno sie zalatwiac w dzien,a nie na jakims parkingu z dala od ludzi.

no masz racje, mój sie spotyka z tym typem ok 24... Ale myślę, że jesli serio Cie traktuje to moze przed czymś Cie chroni, albo na serio to są jakieś jego sprawy w które nie chce Cie mieszac... Różnie to z facetami bywa... :( niestety, ale myśle ze nie powinnaś t\\robić tragedii, ja się przyzwyczaiłam juz do tego i odkąd go przestałam wypytywać i się czepiać jest spokój. Buźka

Gość Pan Prokurator
Nic się nie bój, mamy go juz na oku, na rozprawie się dowiesz o co chodziło.

Gość zaniepokojonaa bardzo
:(

Gość gość
Uważaj na siebie, na pewno wplątał się w jakąś nielegalną działalność lub ktoś go szantażuje albo on kogoś. To nie jest normalne i powinnaś być ostrożna.