Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nature111

Brak okresu ale nie ciąża!

Polecane posty

Gość nature111

Czy od brania antybityków może mi sie opóźnić miesiączka albo wcale nie wystąpić? Która z was tak miała???

Gość czw
Naprawde nikt nie wie?

Gość Quellla
ja kiedtyś nie miałam okresu przez 7 miesięcy......nie wiem dlaczego podejrzewam, ze od stresów i odchudzania...

Gość Quellla
antybiotyki też mogą być przyczyną ...a o ile sie Tobie spóźnia?? jesli kila dni... to nie denerwuj się:)

Gość czw
Na pewno nie jestem w ciazy i sie nie odchudzam. Właściwie powinnam miec juz typowe objawy jak przed okresem ale jeszcze nie mam wiec mi sie jeszcze nie spoznia. Zastanawiam sie czy antybiotyk na tradzik ma cos wspolnego z okresem?

Gość Ciekawska Panienka
może mieć wpływ...antybiotyki te wprowadzaniaja zmiany hormonalne wiec i okres moze nam sie spoznic badz przyspieszyc.

Gość pytanie do Quellli
a jak się stało że okres ci wrócił, tak sam z siebie czy może byłaś u lekarza, bo mi też się spóźnia i trochę się tym martwię proszę odpowiedz

Gość pytanie do Quellli
jak to się stał, że okres u Ciebie wrócił byłaś u ginekologa czy może tak sam z siebie wrócił, bo ja mam podobnie i trochę się tym jednak martwię, proszę odpowiedz jak to było u Ciebie

Gość pytanie do Quellli
jak to się stało, że okres Ci wrócił poszłaś do lekarza czy może tak sam z siebie wrócił, pytam bo mam podobnie i trochę się tym jednak martwię, proszę odpowiedz jak to wyglądało u Ciebie

Gość pytanie do Quellli
zacinało mi się coś i dlatego tyle nawysyłałam