Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IVONKA68

boli!!!!!

Polecane posty

Gość IVONKA68

SŁUCHAJCIE NIEWIEM CO SIE DZIEJE ALE BARDZO BOLĄ MNIE ŁYDKI.BIORE MICROGYNON.CZY KTOS MIAŁ PODOBNE OBJAWY?SŁYSZAŁAM ZE JAK SIE BIERZE TABSY I BOLĄ NOGI TO NIE JEST OK.PROSZE POMÓŻCIE.

Gość IVONKA68
NIECH MI KTOS ODPOWIE BO SIE BOJE!!!!!!!!!

też to \"biore\" ale u mnie ok,nic mnie nie boli... ale,że łydki-piersze słysze :>

Wiesz nie jestem lekarzem ale to moze byc poczatek zakrzepicy. W kazdym razie udaj sie do lekarza! a na pocieszenie milam to samo i byla panika a okazalo sie ze to od niedoboru magnezu i witaminy B6, ktory przy dluzszym braniu tabletek moze wystapowac. Bol zniknal! ale najpierw udaj sie do lekarza!

Biegusiem do lekarza. Wcześniej przeczytaj dokładnie ulotkę dołączoną do tabletek - sprawdź działania niepożądane. I na wszelki wypadek faktycznie kup sobie preparat magnezowy i witaminy, Mati dobrze powiedziała, brak magnezu może powodować bóle i skurcze w nogach. Być może to tylko to, a może po prostu źle tolerujesz tabletki i lekarz zmieni ci na inne.

Wiesz do lekarza przede wszystkim, a branie witamin do tego czasu nie zaszkodzi a moze i pomorze! Polecam Magvit B6- 50 tabletek okolo 16zl bez problemu kupisz w aptece! Zycze ze Ci by byl to jak i u mnie tylko niedobor!:)

Gość IVONKA68
NO WLASNIE KURCZE TYLKO JA JUZ BRALAM TE TABLETKI W TAMTYM ROKU I NIC MI NIE BYLO.POCZEKAM JESZCZE TROSZKE MOZE TO RZECZYWISCIE NIEDOBOR MAGNEZU ALBO POPROSTU PRZEMECZENIE.TROCHE SIE BOJE ALE MAM NADZIEJE ZE TO NIE ZAKRZEPICA BO SIE CHYBA POCHLASTAM.DZIEKI DZIEWCZYNKI.

Wiesz u mnie sie to tez zrobi po braniu przez 3lata Harmonetu i na szczescie mam madrego lekarza ktory zalecic podstawowe badanka i te witaminki! Pomoglo po 2tyg lykania! Powodzonka!

Gość Wklejam
02.09] 20:56 OLIWKA20 SŁUCHAJCIE CZY BÓL NOG PODCZAS BRANIA TABLETEK SWIADCZY O ZAKRZEPICY?BO MNIE BOLA OD JAKIS 2 DNI I ZACZYNAM SIE BAC ZE TO MOZE BYC WLASNIE TO?CZY MAM PRZESTAC BRAC?