Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia19

w sprawie perfum

Polecane posty

Gość gusia19

Mam pytanko- czy miałyście kiedyś może wody perfumowane Pollena Eva ??? Czy długo pachna czy opłaca się je kupić? pomóżcie , jak na razie nie stać mnie na te droższe :(

Gość a po ile te wody sprzedają

Czytałam o nich na wizażu, ale osobiście się z nimi nie spotkałam w żadnej drogerii. Znudziły mi się już świeże zapachy (używałam CK One, a tak w ogóle to zapachy szybko mi się nudzą, mam już na półce 8 flakoników), więc wybrałam się do sklepu w poszukiwaniu czegoś nowego. Zakochałam się w zapachu Bruno Banani Not for everybody (54 zł), już kiedyś go wąchałam, ale miałam wtedy inny gust. Jest słodki i długo utrzymuje się na skórze. Podoba się wielu dziewczynom, a jak z facetami, to jeszcze nie wiem ;) Ale napiszę jutro :) Tu masz linki do komentarzy perfum Polleny Evy na wizażu: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2c145d6a6c58fecb8cf1f42d92d64714&cmd=details&itemid=5287 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2c145d6a6c58fecb8cf1f42d92d64714&cmd=details&itemid=10291

Gość a czemu akurat
chcesz Polleny wody kupować? One mają ceny takie same jak fajne podróby markowych perfum na allegro... mówię fajne bo trwałe są a zapachy identyczne z oryginalnymi

Gość gusia19
jUZ PARE RAZY NACIĘŁAM SIĘ NA PODRÓBY I CHCIAŁABYM PRÓBOWAĆ CZEGOŚ NIBY ORGINALNEGO :) PODOBNO 30 ML KOSZTJE OK 25 ZŁOTYCH . DZIĘKUJĘ ZA LINKI ? a TA WODA Magdooosia_85 ZA 54 ZŁOTE ILE MA POJEMNOŚCI ????

Bruno Banani 20 ml (woda toaletowa). Są tak mocne, że wystarczy się tylko spryskać dwa razy i czuć cały dzień. Są śliczne. Następnym razem kupię 50 ml (109 zł) i jest to woda perfumowana.