Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGam o szybka pomoC

HORMONY - Czy moge ODSTAWIĆ po 4 dniach zażywania?? POMOCY!!

Polecane posty

Od 4 dni zazywam diane. Czy moge je odstawic teraz??? Zle sie na nich czuje!! Juz ich nie chce!! Czy musze dokonczyc caly listek?? Poza tym WYDAJE mi sie ze juz po tych 4 tabl. cera mi sie pogorszyla! Co mam robic??

Gość mini mini
jak sie zle czuje to mozesz odstawic w kazdej chwili

Gość mini mini
oczywiscie bez zadnych konsekwencji

Prosze dziewczyny!! Powiedzcie mi cos na ten temat, bo nie wiem czy mam jutro rano zazyc kolejna tablete!! Strasznie tego nie chce!!

Gość Fajna_babka
Na 100% nic sie nie stanie jak odstawisz!!! Ale moze nie wart sie zniechecac odrazu. nawet dobrze dobrane proszki maja prawo da w kosc na poczatku.

A wroci mi samoczynnie okres?? Jak mocno ucierpi na tym moj organizm?? Naprawde, piekielnie sie boje tych hormonow wszystkich!! Odkad zaczelam zazywac diane zaczely mi wyskakiwac takie bolace syfki!! Martwi mnie to!

jeśli to są twoje pierwsze hormony to nic dziwnego że tak się czujesz. każdy organizm inaczej reaguje na dany rodzaj tabletek. biorąc hormony możesz się źle czuć nawet przez pierwsze trzy miesiące. Ja jak zaczynałam brać miałam bardzo podobną sytłacje

Ja po ok. 4 dniach od brania DIANY tez miałam takie objawy... Ale stwierdziłam ze to jest pewnie proces przyzwyczajania się organizmu do tabletek i brałam dalej... no i po ok. tygodniu przeszło :) Skończyłam pierwsze opakowanie i jak na razie nie mam żadnych skutków ubocznych... Pozdrawiam:)