Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooczkoooooooo

jak nie zniszczyc zwiąku???? pomocy prosze

Polecane posty

Gość ooooooooczkoooooooo

hej mam taki problem. jestem z moim chlopakiem juz od roku,poznalismy sie w szkole - na I roku studium projektowania architektonicznego. wszystko bylo zajebiscie, kocham go straszliwie ale niestety jest jedno ale, mam wrazenie ze nieustannie ze soba rywalizujemy, chodzi mi o bude, wiadomo ze trzeba tworzyc, wymyslac i wykazywac sie wyobraznia. czasem juz po prostu nie wiem co ze soba zrobic.tak np ostatnio moj facet mial mega dola najpierw dlatego ze nie wiedzial co dalej ze soba poczac czy isc do pracy czy do szkoly dalej, w koncu wybral szkole ale dalej mial dola dlatego ze trzeba isc do szkoly.przysiegam ze staralam sie z calych sil go pocieszyc wszelkimi sposobami,nawet prosilam zeby dla mnie sie usmiechal chociaz ale to nie poskutkowalo. ale nagle dopadlo go olsnienie, zachcialo mu sie wszystko robic jak facet zadal nam projekt do zrobienia.po 5 minutach jak facet skonczyl gadac on juz mial gotowy pomysl i lecial dzwonic do kumpla zeby mu cos tam zalatwil w zwiazku z tym.chcialo mi sie smiac z tego jego goraczkowania. no ale fajnie ze wyszedl z dola ciesze sie.tylko kurcze problem nadal zostaje.boje sie ze to nam na dobre nie wyjdzie,bedziemy teraz chodzic razem na lekcje rysunku a potem zamierzamy studiowac na tej samej uczelni wiec pewnie trafimy do jednej grupy. i dalej mamy sie przescigac kto zrobi lepszy projekt? chcialabym sie wyzbyc tej zazdrosci i zawistnosci do cholery bo mi z tym zle:(:( prosze pomozcie.przemowcie mi do rozsadku zebym sie opamietala!!! naprawde go kocham.ale te jego diametralne zmiany nastrojow sa dziwne.

Gość gość
Witaj ,takie jest życie ,że gotowej recepty nie ma .Nie musisz rywalizować ,ciesz sie z jego sukcesów i doceniaj swoje.Bądz ważna dla siebie ,miej marzenia i je spełniaj.Poczytaj takie ksiązki Faceci kochają zołzy i kobiety które kochają za bardzo. Bardzo ważne to wzajemny szacunek ,życze szczęścia,pozdrawiam.