Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

makijaż wieczorowy???

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

witam was kochane kobietki!!! Nie długo wybieram sie na wesele,na którym chciałabym ładnie wyglądać :-) w koncu to slub mojego brata rodzonego :-) juz sie umówiłam na makijaż z profesjonalistka . Znacie moze jakieś stronki z przykładowymi makijażami wieczorowymi,chciałabym pokazac tej babce co Mi sie podoba,zeby Mnie nie umalowała jakos strasznie :-D hehehe

Gość Fajna_babka
A skad jestes. Bo w niektorych sklepach Douglasa(w Warszaie wszystkie) robia taki makijaz gratis, wystarczy sie wczesniej umowic. A na twoim miejscu nie ogladalabym gazet, bo kazdemu dobrze w czym innym a wizarzystka sama najlepiej doradzi. Nie wiem jaki masz typ urody ale ja kocham granaty na wieczor i odrobine zlota :)

Gość pytajacaaaaa
jestem z Warszawy :-) mam duze brązowe oczy ( kocie,troszkę skośne) ciemna oprawa oczu,i bardzo dobrze czuje sie w ciemnych kolorach,i taki chiałabym miec tego wieczoru :-) bede miała sukienkę w kolorze brudnego różu,ale róz na powiekach nie wchodzi w gre,nie dobrze sie w takich kolorach czuje :-(

Gość //////
w Douglasie nie robia gratisowych makijażów (łódź) :( tylko w Sephorze, przy czym podczas makijazu tam mnie zarażono bakterią, tak mi powiedził mój okulista...

Gość jak moze robienie makijazu
zarazic jakas bakteria ????

Gość /////
jak maluje oko i używa testerów, to może... już pół roku walczę ze stanem zapalnym oczu :o

Gość melisana
pozatym nie mozna malowac roznych osob tymi samymi pędzelkami, może się zapomnieli, albo oszdzędzali na kascie. to tak samo u kosmrtyczki mozna sie tyloma chorobami zarazić ze masakra

Gość /////
no ale powiedz mi, gdzie tak jest, żeby po każdej osobie zmieniali pędzelki, czy kupowali nową mascarę??? nigdzie :( :)

Gość /////
p.s. chociaż nie wiem po co się ja głupia uśmiecham :o

Gość melisana
no właśnie, czasem trafi sie chora osoba, potem sie maźnie tym samym tuszem nastepna babke i tragedia.

Gość /////
nie no melisana, do takich optymistycznych dosżłyśmy wniosków w sobotni poranek, że normalnie można się tylko pochlastać :D :) 🖐️

Gość Fajna_babka
Roia! 3 razy bylam w Douglasie na darmowym makijazu

Gość pytajacaaaaa
a znacie moze jakieś stronki w necie z przykładami,fajnego makijażu??

Gość JustyAnnnka
Słyszałam już o tym pudrze bikora, na fb Tokyo dziewczyny bardzo chwalą, chyba muszę sobie go kupić,

Gość Olklaolakola
Nie pożałujesz, naprawdę świetnie matuje i na takie cieplejsze dni jest super, bez problemu się też go nakłada, dobrze trzyma się cały dzień.

Witam serdecznie, zapraszam na makijaż wieczorowy do mojego Salonu w Warszawie. https://beautyqueen.pl/makijaz-wieczorowy-warszawa/ Od ponad 10 lat zajmuję się kreowaniem wizerunku ślubnego, indywidualnego jak i biznesowego. W tej branży mam już wiele sukcesów, m.in. pierwsze miejsce na Ogólnopolskich Mistrzostwach Makijażu Artystycznego i Stylizacji Czarna Perła.

Gość SyllwiaFluks
Sama byłam nie dawno na weselu u znajomych i w sumie na szybko szukałam gdzie wybać się na makijaż i przypadkiem trafiłam do salonu Bikor Makeup w Warszawie i szczerze polecam to miejsce! Makijaż był cudny a ja zaopiekowana na 100%:)

Gość gość
Ja też sie sama maluje na takie imprezy i wazne wyjścia. uważam, że nikt nie zna mojej twarzy i oczu lepiej, niz ja sama. Mam swój ulubiony podkład pierre rene skin balance, któremu ufam w każdej sytuacji. Wiem, że mnie nie zawiedzie, bo jest długotrwały i dobrze kryje.