Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriiii

Właśnie zerwałem...

Polecane posty

Gość adriiii

przed godziną zerwałem z dziewczyną półroczny związek...ot tak- zakończył się. Wiem, że mi będzie ciężko- bo kocham ją w dalszym ciągu. Ona kocha mnie tak samo...Wszystko przeze mnie...:/ najgorsze jest to, że zakończyliśmy to na gg...bo nie mogliśmy się widzieć a i byłem pewien, że gdyby się to stąło na żywo -nie mógłbym mówić normalnie - same emocje by wzięły górę. Kocham Cię...ale nie możemy być razem...;(kto ma podobnie...? Kto z kimś zerwał jakiś długi związek?Nie wiem jak dojdę do siebie...

Gość mandolinka
ze mną zerwał chłopak siedmioletni związek. podobnie jak Ty okazał się tchórzem. dowiedziałam się o tym nie od niego. o sposobie nie będę pisała bo to naprawdę świński sposób. dlaczego, wy mężczyźni boicie się własnych emocji? w takich sytuacjach można przecież wiele wyjaśnić. najgorsze jest to, że ja dotąd nie wiem, co było powodem tego zerwania, on chyba też nie bo od czasu do czasu kontaktuje sie ze mną. kocham go ale czy to na pewno jest miłość jeśli sie przed nią ucieka?

Gość adriiii
Młoda_foczka Zerwałem...Dla Niej.Nie chciałem żeby się do mnie przywiązywała jeszcze barzdziej, wiem jak mnie kochała ale wiem też, że mi nie wolno ufać i powieerzać siebie...nie jestem tego wart, bo nie doceniam tego. Zerwałem dla niej...będzie jej łatwiej o mnie zapomnieć,niż miałbym z nią być,ona przywiązywałąby się dalej...i dalej...a ja nagle...KONIEC.Więc to było jedyne wyj scie :(

do duży plus że zdajesz sobie z tego sprawę tylko nie wiem co masz na myśli, mówiąc że nie zasługujesz....czy nie potrafisz wytrzymać z kobietą dłużej, czy może oglądasz się za innymi, czy coś innego... nie wiem, bo skoro to rzeczywiście prawdziwe uczucie, to nie wiem co znaczty \"a ja nagle...KONIEC\" uważam że o prawdziwą miłość trzeba walczyć

Gość mandolinka
a może Ty jesteś typem faceta, który boi się tak naprawdę odpowiedzialności za związek?

Gość o dzizassssssss
do autora: jakie to wielkoduszne z twojej strony :D LOL ! :D

Gość adriiii
mandolinko masz trochę racji, boję się o związekale bardziej boję się zranić jej. Nie jest dziewczyną, którą w jakikowleik sposób mógłym zranić...ona an to nie zasługuje...Młoda_Foczka, wszystko po kolei,nie mogę obiecać ejj,że będziemy razem, a jednak to zrobiłem-niepotrzebnie-mówiłem jej,że będziemy razem,całe życie, urządzimy sobie mieszkanie, będziemy w nim żyć..oboje. Ona to wzięłą na poważnie,ja z początku odbierałem to tak samo...ale coś zaczęło się psuć, przez wakacje-dłuższą rozłąkę między nami...wiem, że nigdy jej nie zapomnę, znaczyła dla mnie tyle ile może znacyzć dziewczyna dla chłopaka...

Gość ale czym chcesz ją zranić
????? jak się z kimś jest to się rozmawia o problemach. a jak nie chcesz się wiązać na siłę to też się to mówi na początuku związku a nie czeka na to pół roku. dziewczyne przez pół roku obrabiałeś w łóżku, a teraz jej mowisz, że sie boisz? nędzne to! a ile masz lat, że tak się boisz? może chcesz mieć jeszcze kilka panienek a trwanie w związku by temu przeszkadzało?

Gość jesteś zonaty
??? czy może jesteś gejem??? dlaczego ma cierpieć? odpowiedz chociaż tu :P

Gość adriiii
Hmmm własnie miałem poruszyć ten temat. Nie robiłem tego z nią...bo to byłby dla niej pierwszy raz. Na szczęście - nie doszło do tego...Ona ma 17, idize do 1-szej liceum, sam mam 18. Jestem młody -wiem, ale nie traktujcie mnie inaczej z tego powodu, bo to bez sensu...Kilka panienek? Wiesz, w trakcie wakacji zacząłem powątpiewać w związek...rzadko się widywaliśmy ale ja trwałem i wytrwyałem...niesty, zacząłem tęsknić za imprezami i przelotnymi znajomościami. Dlatego też na nią nie zasługuję....

Gość adriiii
tak w ogóle to chyba za powaznie do tego podchodzę...mam nadzieję,że bedzie dobrze :)

Gość adriii
wyliże teraz dupe każdej foczce bo już jestem WOLNY... lubie gówna z waszej dupy

Ktos sie podszyc chcial i mu nie wyszlo zjadles jedo i Ech mlodzi mlodzi cale zycie przed wami i nie ma co sobie obiecywac tak powaznych rzeczy Jestem duzo starsza a tez sie przyznam ze czasem tesknie do kogos innego ,tak na momencik sie oderwac i wrocic ale sie tak nie da,trzeba zaczac brac odpowiedzialnosc za siebie i swoje czyny

witaj moj facet tez obeicywal i nawet sam mowil o wspolnym zyciu o tym ze juz znalazal mieszkanie ze bedzimey razem i ze musimy szybko razem zamieszkac az tu nagle po malej kłotni mowi ze NIE WIE CZY MNEI KOCHA NIE CZUJE JUZ TAK MOCNO JAK KEIDYS ,cios jakiego nei da sie opisac dalej ejstesmy razem 2,5 r bo on \"narazie\' nie odzszel a ja tez nie zerwalam, Wyjeedza do roboty do Franjci na jakies 6 tyg albo dłuzej mowi ze musi miec czas ale co jesli nie da nam sznasy jesli tak poprsotu zniszczy te lata :((((((((

ja zerwałam 3 miesięczny związek i już 4 ro kmam żałobę z tego powodu Niree zrywajcie jak kochacie teraz wiem że zawsze trzeba dać szanse związkowi ale jest za późno Gdziekolwiek jestes z kimkolwiek jesteś mam nadzieje że jesteś szczęśliwy choć nigdy tego nie przeczytasz i nie dowiesz się że to ja piszę o Tobie pozdrowienia dla autora

Gość nie pierwszy to
i nie ostatni raz... życzę, abyś jak najszybciej o niej zapomniał i poznał kogoś super na całe zycie

Gość mlo_dziutki
i jestes glupi ze to zrobiles

Czytam i zazdroszcze tez bym tak chciala..... ze mna niestety nikt nie zerwal a szkoda.... Zostawil sama na zawsze nie marnujcie czasu na pierdoly jak kochacie to kochajcie i celebrujcie kazda chwile uwierzcie ...szkoda zycia