Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkaaaaa

co lepiej rozjasniacz czy farba? pomozcie szybko plisss

Polecane posty

Gość szybkaaaaa

mam straszne odrosty i musze jakos to zlikwidowac...... ostatnio caly czas farbowalaM FARBA .... ale teraz pomyslalm o rozjasniaczu ale nie wim cio lepiej.... poleccie plisss cos.... gdzie , jak i za ile mozna nabyc rozjasniacz.... no i jak mam farbnac te odrosty ...... odrazu cale pasma czy tylko gore same odrosty .....

Gość powiem ci tak
przeważnie rozjaśniacz stosuje sie na ciemne włosy by potem na nie nałożyć farbę, bo sama farba może nie chwycić. ja kiedyś nałozyłam na odrosty sam rozjaśniacz i powiem ci że wyszła mi okropna żółta plama na środku głowy! wiec radze ci nałożyć samą farbę na odrosty tylko.

Gość eeelllllaaaaaa
zdecydowanie farba----bo rozjaśniacz daje paskudny kolor

Gość ...a ja...
radziłabym rozjaśniacz.

Gość tylko farba

Gość mini mini
rozjasniacz tak ale tylko w salonie fryzjerskim chyba ze chcesz zrobic w domu i miec potem koszmar z wlosami

Gość nieeee nie słuchaj ich
po co ci rozjaśniacz, bierz dobrą fabkę np. Garnier Nutrisse odcień superrozjaśniający i już!!! A sam rozjaśniacz zrobi ci białe albo żółte włosy.

farba farbuje włosa nie niszcząć aż tak bardzo jego wewnętrznej strukturu. Rozjaśniacz to śmierć dla włosa

Gość czy moge....
czy moge 2 dni po rozjasnianiu rozjasniaczem u fryzjera, nalozyc farbe platyne czy popiel sama w domu?Nie odpadna mi...? nawet robione u fryzjera wyszedl kurczak:(

Gość czy moge....
nikt tu nie doradzi? pomoze..?

Gość magdalen22
Radze Ci Kochana sprobowac srebrnrej plukanki,to zniweluje zolty efekt.

Gość czy moge....
ale one sa zolte... i to po rozjasnianiu u dobrego fryzjera! kurcze... tragedia... chyba dzis naloze na to jakas farbe..

Gość nie można zbyt często farbowac
włosów a już na pewno nie po trwałej czy odbarwianiu (dekoloryzacji), zazwyczaj zaleca się farbowac włosy nie częsciej niż raz w miesiącu, raz na półtora miesiąca....(szamponami koloryzującymi czy płukankami bez amoniaku możesz robic to częściej) no chyba że za chwilę chcesz założyc kolejny topic pt poradzcie mi bo mam spalone, sianowate włosy, strasznie się kruszą.... zapamiętaj, na raz zniszczone włosy nie ma ratunku, zaden balsam ani odżywka ich nie uratuje a i odrostając mogą byc już cieńsze i mniej gęste na zawsze agresywne farby i rozjaśniacze niszczą cebulkę włosa i wtedy po każdym farbowaniu włosy stają sie coraz cieńsze i bardziej zniszczone

już Ci ktoś napisał, szoruj do drogerii po płukankję Delia taką fioletową albo srebrną ewentualnie możesz kupic szampon Regenal on usuwa ten żółty odcień możesz też myc włosy szamponem przeciwłupieżowym (wymywa kolor) lub robic płukanki z soku z cytryny radzimy dobrze a ty na siłę chcesz uszkodzic sobie włosy i miec szorstkie kruszące się siano na głowie są też specjalne szampony i balsamy firmy Joanna do włosów blond, uwuuwające ten żółtaworudy odcień

płukanka Delia kosztuje ok 4 złote a ty chesz koniecznie kupic farbę, która nie dośc że jest drozsza to jeszcze zniszczy ci włosy ?! kochana, farbuję włosy na blond od 10 lat więc dobrze Ci radzę