Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oLdzia

dziewczyny- pomozcie w sprawie wymiarow

Polecane posty

Gość agis jesteś bardzo pewna siebi
e

a jestem.a co;-) naprawde dobrze wygladam.mam swiadomosc swoich wad i duzo bym zmienila w moim wygladzie,gdybym miala czarodziejska paleczke,to moze i figure troche drobniejsza bym sobie zazyczyla,ale-jestem jedrna i proporcjonalna pomimo dosc obfitych ksztaltow wiec polubilam je:-)

Gość agis jesteś bardzo pewna siebi
e Chyba jesteśmy rówieśniczkami, mniej więcej tego samego wzrostu, ja jestem właśnie drobniejsza od Ciebie (wnioskuję z wymiarów), a jednak brak mi takiej pewności siebie jaką Ty masz dlatego Ci jej po prostu zazdroszczę:) trzymaj tak dalej, bo na pewno to tylko pomaga w życiu, pozdrawiam:):):)

Gość bIODRZASTA
ACH te biodra, Marleno ja mam tak samo jak ty! Skóre i kości może jakis minimalny tłuszczyk, kupilam teraz karnet na basem to moze jak pochodze kilka miesiecy to mi cos da:/ Biodra sa fajne ale tylko wtedy jak sie dobrzez nimi czujemy

Gość Marlena__21
:) dziwne jest to ze w spodniczkach nie widac zebym mial 95w biodrach.moze spodnice krotnie wyszczuplaja:Ptylko w spodniach zle sie czuje. sprobuje z tymi podskokami ale tak czy inaczej-z kosci nie schudne:(

Gość biodrzasta
kurcze no ja nie lubie nosic spodnic :( mam wtedy wrazenie ze wszyscy sie gapia! Taka mania obsesyjna :D Mam tylko jedna pare spodni w ktorej czuje sie dobrze... ja tez raczej z kosci nie schudne, ale mimo wszystko sprobuje. Mam ambitny plan stałego chodzenia na basen, zrezygnowania z chipsow i batnikow, oraz picia herbatke zielona, i moze jescze doloze smarowanie sie kremem wyszczyplajacym! Niezle co?

Gość kremy wyszczuplajace to sciema