Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała Mi...ka

Niech mnie ktoś pocieszy...Czuję się wyjątkowo źle

Polecane posty

Gość mała Mi...ka

Dzisiaj mam drugi dzień okresu i może dlatego czuję się tak źle:( Czuję się gruba (160cm/55kg) i nieforemna:(:(:( Boli mnie brzuch i chce mi sie płakać...

Gość wkurwiona do potęgi
nie wiem czemu, ale jaki widze takie teksty, to mi się nóż w kieszeni otwiera!!!! Masz racje, przy tym wzroscie jesteś niemalże słonica-o matko co za kretynski topik!!!!

Gość mała Mi...ka
Nie ma co! Pokazałaś klasę... Nie chodzi mi o to, że jestem gruba, ale po prostu czuję się jakaś taka...chciałam iść na spacer, nie mogłam się ubrać, we wszystkim czułam się źle:( A ty nigdy tak nie miałaś?

Gość wkurwiona do potęgi
miałam i to mnóstwo razy, ale nie pisałam tego na forum. Skoro wiesz,że nie jesteś gruba, to po co te wymiary???Po co to wszystko???Trzeba było napisać, że masz doła i tyle, a nie podawanie jakiś wymiarów i robienie sztucznego problemu!!!Sory, ale ja tak to widze!!!!

Gość te ile ty masz lat
takie topiki zakladaja chyba 13 latki jak dotaja 1 raz okres:P

Gość tyska
przychylam sie do odpowiedzi "wkurwionej do potegi" idz dziewczyno sie wyspij to Ci minie deprecha

mala....wiesz co okres minie i nastana leszcze dni. chyba wiekszosc nas tak m ze czujemy si emniej atrkacyjne z ta przypadloscia zreszta wielu nam nie da sie bo boli i juz:) znam to za 2 dni ci przejdzie i bedzie lepej. pozdrwaiam:)

Gość gość
moje 14cm zawsze może wspomóc :D