Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniecha88

do dziewczyn ktore wiedza jakie sa obajwy ciazy ! prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość agniecha88

Chcialam sie spytac na czym polega to rozpulcheninie maciciy i jak ona jest w dotyku 2 tyg po zaplodnieniu ??? chodzi mi o to jak dotykacie ja przez brzuch ? bo ja mam za 7 dni dostac chyba okres ale zdaje mi sie ze on mi sie powieksza tzn szyjka :(((( i w pochwie troszke glebiej zrobilo mi sie dziwnie zgrubienie eh :( jejciu kochlam sie w gumce bez wytsrku i sie boje ze jednak to moze byc ciaza :(

Nie wiem czy jest jakas metoda zeby samemu sprawdzic przez dotyk czy jest sie w ciazy, ale bardzo mi sie wydaje ze takiej nie ma, przynajmniej ja o tym nie slyszalam, tylko lekarz moze stwierdzic ciaze i to tez nie na samym poczatku tylko pozniej. Poczekaj do okresu i zrob test, ale wg mnie nie jestes w ciazy skoro sie zabezpieczaliscie. bardzo male prawdopodobienstwo.

Gość łeoj
nie można sobie zbadać tak wcześnie nawet lekarz nie jest w stanie wybadać dokładnie, napewno nie poznasz tego po brzuchu, moim zdaniem te objawy to nie ciąża... wiem co mówię...Po co tak panikować? z doświadczenia wiem że tylko młode osoby tak panikują...

Gość jestem bardzo ciekawa
jeszcze z 10 takich samych topickow zaloz. Jesli niec nie wiesz o zachodzeniu w ciaze to moze poczytaj jakas fachowa literature albo wybierz sie do ginekologa i wypytaj o wszystko co cie interesuje. A ponadto na lekcji biologii mialas chyba anatomie i moze warto by przejrzec jeszcze raz uklad rodny kobiety? Wtedy nie bedziesz potrzebowac takich tematow zakladac na forum