Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonatYM

Mam już dosyć mojeg męża tak zmienił się po ślubie......

Polecane posty

Gość zrozpaczonatYM

Krzyczy na mnie, nie dba o siebie, myśli tylko o kasie nie chce ze mna wyjechac na wakacje.tak sie zmienił przed ślubem potrafilismy spontanicznie sobie gdzies wyjechac w gory labo nad morze, teraz licza sie jego koledzy, szpanowanie samochodem przed miejscowymi laskami.........ijest mi bardzo źle, moja przyaciółka wyjechałą do Anglii do pracy a ja zostałam sama........

Gość zrozpaczonatYM
jestem na skraju załamian w ogole mnie nie rozumie, mysli tylko o kasie:(

pogadaj z nim o tym... moze to cos da... ale powiem Ci ze czasem tak bywa... i po slubie wychodzi szydlo z worka....

Gość zrozpaczonatYM
wiem najgorsze ejst ze on w ogole mnie nie rozumie,,,,,,,,,,,nie mowi moim jezykiem,,, jest tak szorstki choc wiem ze mnie kocha, ale przy tym rani mnie strasznie...... moze nieswiadomie... on woli siedziec ze znajomymi w weekendy i ogladac filmy albo mecze, a ja bym chciała romantycznej podrozy we dwoje:( a on nie to mnie smuci

Jeśli będziesz ciągle dopytywać się \"czy mniekochasz\", prosić i przepraszać za siebie, to bardzo szybko straciusz u niego szcunek. Dajesz mu bowiem do zrozumienia, że nigdy nie zdecydujesz się na samodzielny krok i nie podejmiesz indywidualnej decyzji, a on to wykorzystuje. Czuje się bezpiecznie, bo wie, że bez niego niegdnie się nie ruszysz i będziesz w domu na każde jego zawołanie. Szkoda Twojej młodości. Twój mąż z pewnością Cię kocha, ale zapomniał, że o kobietę należy się starć. Inaczej ona czuje się zaniedbana i niedowartościowana. Przypomnij mu o tym. Skup się na sobie. Idź do kosmetyczki, na masaż, kup sobie nowy ciuch. Poprawisz sobie samopoczucie, a i w nim wzbudzisz ponowne zainteresowanie. p.s. a może mały, samodzielny wypad do Anglii. Pogaqdasz sobie z przyjaciółką i odetchnesz trochę i odpręzysz się :) Powodzenia! www.aseti.strefa.pl

Gość gość
Znowu to durne gadanie jakto facet sie zmienil

Gość gość
20.02 kobieta przed zwiazkiem sie nie stara wiec moze chociaz w?

Gość gość
facet się nie zmienił tylko przestał udawać, bo już nie ma po co, w końcu ma żonę