Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osjan

Dziwna czy nie?

Polecane posty

Gość Osjan

Byłem ze swoją ex jakieś 7 miesiecy. Ona byla moja pierwsza dziewczyna, ona miala juz paru chlopakow. Bylismy ze soba tyle czasu, a poza calowaniem sie, przytulaniem i dotykaniem przez ubranie nic wiecej nie bylo. Kochalismy sie, dalej sie kochamy, niesttey nie jestesmy razem. Uczucie bylo to dlaczego nie bylo wiekszej bliskosci?

Gość Osjan
Nie. Nigdy nie naciskałem, nigdy nie proponowałem, nie zależało mi najbardziej na fizycznej bliskości. Jesli ona nie chciała, to ją rozumiałem i nie byłem o to zły. No ale się nie doczekałem....

może to dla twojego dobra żebyś znalazl wlasciwsza ja bym postawil 3 opcjie nie czuła się ciebie godna zaabsorbowała się kimś innym badz poczula ze ty nie spelniasz jej oczekiwań jak ci na niej zalezy to porozmawiaj z nia tylko tak z jajem na powaznie

Gość Osjan
Mowila, ze za wczesnie... Caly czas, ze nie jest jeszcze gotowa na takie rzeczy, nigdy ich nie robiła. Mogłem być pierwszy. Innym sie nie zaobsorbowala. O jakie oczekwiania chodzi? Pare dni temu stwierdzila, ze nie zalsugiwala na mnie. Poprosila mnie, zebysmy sie spotkali. Obiecalem jej. Jednak gdy wczoraj wysylalem smsa zebysmy sie dzisiaj spotkali, to mi nie odpwoiedziala nawet.

Gość osoba
dziwna