Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha1234

juz niedlugo zaczynam brac YASMIN!!!!!!!! jupi

Polecane posty

Gość samantha1234
olenko gdybym ja sie tak czula to przerwalabym branie natychmiast. ale to twoja decyzja. radze ci wybierz sie do gina. przynajmniej dla mnie to nie sa skutki uboczne do zaakceptowania

Gość dziewczyna z sasiedztwa
W zyciu ich nie wezme czytajac te komentarze. Chyba będe miała do sprzedania Yasmin 2 opakowania za 40zł. Jeśli jest ktos chętny to prosze sie zglaszac na forum. Tabletki sa jeszcze w aptece a recepta na nie w moim portfelu. Pozdrawiam

Gość samantha1234
sasiadko kurcze tabletki roznie wplywaja na ludzi. ja na yasmin nie narzekam, a olence akurat on nie sluzy takze sama widzisz ze ciezko jest dopasowac tabletki ale moim zdaniem nalezy probowac. jesli jednak sie nie zdecyujesz to moze ja odkupie od ciebie yasmin. a chcesz 40zl za 2 opakowania??? dobrze to napisalas????????

No tak! Chodzilam po aptekach i ceny sa rozne najtaniej to 38,82zł a najdrozej 41,70.

Gość samantha1234
kurcze ja za swoje 21 tab zaplacilam 42zl. ale ja mam i tak recepte wazna do konca wrzesnia na drugie opakowanie takze nie wiem czy teraz znajde kase zeby jeszcze raz wydac 40zl aby odkupic od ciebie

Gość ac
ja od Ciebie chętnie kupie. skąd jesteś? daj info najlepiej na cegla311@interia.pl

Gość ac
tzn chcesz 2 opakowania za 40 zł czy dwa opakowania każde po 40 zł? bo jeśli tak to mi sie nie opłaca bo ja mam po 35zł, a w lublinie gdzie będe kupować są po 26 :D

Gość kangoorek
Bralam Yasmin przez niecale dwa lata bez skudkow ubocznych. Skonczylam je brac ze wzgledu na dzidziusia ktorego sie nie spodziewalam biorac tabletki regularnie!!

Gość ojranyrany
następna:o brac to ty sobie możesz regularnie, ale nie zapominaj, że nie tylko regularność się liczy, wystarczy biegunka (nawet neiwielka) w czasei 4 godzin od wzięcia tabletki i już nie masz pełnej ochrony antykocepcyjnej, tak smao przy używaniu środków przeczyszczających albo herbatek, co zawieraja dziurawiec. i leki różen tez w3pływają na skuteczność. ja nie wierzę takim jak Ty, a nie wierzę z tego powodu, że nieraz nękały mnie podobne wątpliwości, ale skutecznie moja lekarka mi je rozwiała:P więc nie siej paniki, bo teraz to możesz się zarezkac, że brałas regularnie i bez przygód, ale 24 godziny na dobę nikt Ciebie nie pilnował, podobnie jak innych wpadkowiczek, więc dla mnie bynajmnije nie jesteście wiarygodne. bo jak się zacznie drążyć takie wpadkowiczki, to zawsze wychodzi, że gdzies tam po drodze się potknłęy:P

Gość mzyjewska
Z przyczyn obiektywnych (mój organizm jednak ich nie toleruje) muszę przerzucić się na inną metodę. Pechowo wykupiłam jednak za dużo opakowań naprzód i zostały mi jeszcze dwa - są fabrycznie zamknięte, przechowywane w temp. pokojowej, itd. Proponuję cenę 29 zł (za JEDNO . Proszę zainteresowanych o kontakr mzyjewska@gazeta.pl

Cze:) Nie tak wesoło. Boli mnie w klatce piersiowej, bolą mnie nogi i jestem osłabiona. W głowie mi się kręci strasznie. Nie wiem czy to skutek tabsów czy też pogoda tak na mnie wpływa- tak dziwnie. Serdeczne pozro!!!

no wiesz 40 zl za 2 opakowania nie moge tak zrobic bo u mnie w aptece kosztuja 39 najtaniej. Nie zamierzam dokladac do tego interesu, niech lepiej lezy ta recepta sobie dalej.

Gość KASANDRA 321
Hejka Wszystkim ! :-) Dzisiaj będzie moja 4 tabletka Yasminki. Czuje się superowo i nic mi nie dolega. Wczęśniej ze względów dermatologicznych brałam Dianę 35 i Cilest, Wtedy tez było OK. Kurczę, chyba jestem nie do zdarcia , jak ruski czołg. Cilest działał na mnie o wiele słabiej niż Diana. Zaczełam go brać , bo moją ówczesna gin. stwierdziła,że Dianę można zażywać jedynie 3 m-ce. Obecny doktorek wyśmiał tą teorie i powiedział,że Dianę można przyjmować przez 3 lata. Zwariować z tymi lekarzami można. Czy oni kształcili się na różnych planetach ?

Gość ac
najwyrazniej ;) a co do recept to one tracą ważność, więc po co ma leżeć?

Gość samantha1234
przperaszam ze tak dlugo nie pisalam ale bylam zajeta. co do tabletek to z kazda nowo przyjeta czuje sie coraz lepiej. a co tam u was ??

Gość Kasandra321
Dzisiaj, to już moja siódma tabletka. Czuję się dobrze. Nic mi nie dolega. Samopoczucie super. Jeśli chodzi o libido:-), to myślę wciąż o jednym.

Gość samantha1234
kasandra powiem ci ze moje libido tez wzroslo i to znacznie. co mnie bardzo cieszy.

Gość eeeeeer324eqe32e312ew
:P

Gość kelis
dziewczyny ale wam zazdroszcze:) moje opakowanie ciagle czeka na okres;) jeszcze jakieś 2 tygodnie i dołacze do Was:D najbardziej się martwie z tym libido.... ale widze że u Was jest nawet bardzo dobrze:D

Gość samantha1234
ja juz w ogole nie czuje ze biore tabletki. nie mam zadnych skutkow ubocznych a moje libido jest niezwykle wysokie!!!!!!!!!!!!!!!! jestem bardzo zadowolona z yasmin

Gość XxXx2
Dziewczyny a jak wasz potęcjał seksualny macie chęć? Bo ja bym to mogła robić cały czas a jak brałam inne to zero ochoty. Aż się sama nie poznaje :D

Gość Juuuuuppi333
Dziewczyny, jeśli występują takie objawy jak: nudności, senność w ciągu dnia, rozdrażnienie, wymioty, bóle piersi i spore powiększenie piersi, zawroty głowy itp, to znaczy że tabletki które bierzecie są dla was ZA MOCNE tzn. mają za dużo estrogenu!!!!!!!!!! Wtedy trzeba zmienić na słabsze.

Gość samantha1234
do XXX odkad biore yasmin to jestem jak 15letni chlopak- non stop mysle o seksie. zanim zaczelam brac yasmin mialam na pewno nizsze libido do jupi u mnie na szczescie nie wystepuja taklie objawy z czego bardzo sie ciesze. pozdrawiam serdecznie

Gość upupupupupupupupupupupupupup

Gość KELIS
WŁASNIE DWIE GODZINY TEMU WZIEŁAM PIERWSZĄ TABLETKE:D wszystko gra ale to za wcześnie na oceny poczekamy do jutra:) bede zdawać relacje na gorąco;)

Gość kelis
narazie wszystko ok straciłam apetyt ale to raczej wina stanu grypowego niz tabletek te tabletki naprawde odwadniają czuje to po sobie ciekawe ile kilo ubędzie;) cera taka sama jak była:( libido bez zmian (z czego sie bardzo ciesze:D) chumorek troche gorszy JAK U WAS??? PISZCIE:)

Gość samanta1234
czesc ja biore juz 2 opak nic mi nie jest ale boli mnie caly czas prawa noga pod kolanemi cala lydka mysle ze wibiore sie do gina i mu o tym powiem bo cholera wie moze to zakrzepica.... a jak u was?????????

Gość aagaa1111
mam małe pytanie . biore te tabletki pierwszy raz i nigdy wcześniej nie stosowałam innych. czy miałyście jakies dolegliwości na początku bramia typu ; bół brzycha , wymioty, i bardzo kiebski nasrtój. BO niestety ja tak mam jak zaczełam je brać ale nie jestem pewna czy to własnie one to spowodowały

Gość agullka1
Witam panie ja w poniedzialek zaczynam brac yasmin ale jak czytam te wszystkie wypowiedzi to chyba ich nie wezme mimo ze mam je za darmo mieszkam w UK i dla tego mam je za free nio i pale nie wiem co robic pomocy pozdrawiam agulla