Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pękło niebo

pękło niebo

Polecane posty

Gość pękło niebo

wczoraj sie dowiedzialam ze chlopak z ktorym jestem juz naprawde sporo czasu, kochamy sie (tak myslalam) ,jest nam dobrze w lozku mimo to oglada nagie dziewczyny w necie i sie onanizuje. nie mysle ,ze mu nie wystarczam, nie mysle ze mu sie nie podobam ale myslalam ze on nie podnieca sie innymi kobietami. dla mnie to zdrada juz a przynajmniej jej namiastka :( ja nie patrze na innych facetow w \"ten\" sposob :( czuje sie okropnie, myslalam ze dla niego jestem tylko ja. on oczywiscie mowi ze to nic zlego. ale czy wogole mozna to traktowac jak \"nic zlego\" ?? ja sie nie podniecam na widok innych facetow :( nie jestem obsesyjnie zazdrosna ,nic z tych rzeczy. ale wiernosc w zwiazku byla dla mnie najwazniejsza.

Gość przede wszystkim
trzeba sobie zadać pytanie a raczej powinni sie wypowiedzieć mężczyźni czy wg nich cyber sex to zdrada i czy taka partnerka wirtualna jest im calkowicie obojętna...jak do tego podchodzą i co dzieje sie z ich psychiką bo myślę ze jest duża różnica w oglądaniu "gazetki"i w stalym spotykaniu sie e cyber swiecie z najczesciej wybraną STAŁĄ cyber "partnerką"

Gość pękło niebo
powiedzial ze podchodzi do tego obojetnie (cokolwiek to znaczy :P) i ze nigdy nie szuka zdjec tej samej dziewczyny. ale dal mnie to i tak jest straszne ;( przeciez on podnieca sie INNA dziewczyna, nie mna , nie moim cialem tylko cialem jakiejs innej...

Gość walcząca xxx
no ja miałam podobnie walczyłam z tym i wygrałam ale ile cierpienia było na początku słuchaj, ja już do tego sie przyzwyczaiłam większość facetów to robi nie możemy brać tego tak do siebie oni są inaczej skonstruowani

Gość walcząca xxx
to podobno niej est tak jak myslimy że jest oni nas kochają a to to po prostu rozładowanie napięcia, przyzwyczajenie

Gość przede wszystkim
ale ja mowie o cyber sexie nie o ogladaniu zdjec bo jesli to tylko zdjecia to nie ma w ogole problemu jak swiat swiatem faceci zawsze potrzebowali do TEGP zdjec bo są wzrokowcami nie zmienisz jego natury psychiki przeciez oni nawet idą przez miasto wyobrazają sobie kobiety nago albo miewają "stykówkowe"fantazje z napotkaną na ulicy obcą atrkcyjną kobietą moim zdaniem nie masz zadnego problemu bo zaryzykuję stwierdzenie WIĘKSZOŚĆ TO ROBI

Gość walcząca xxx
bardzo długo płakałam jak się dowiedziałam teraz już inaczej na to patrzę też znalazłam w historii stronki teraz on już tego nie robi, a może robi, mam to w dupie ważne jak jest między nami trzymaj się

Gość pękło niebo
ale ja nie wiem jak ja go teraz dotkne :( dla mnie to obrzydliwe, jak pomysle ze przez caly czas zwiazku oddawalam mu siebie ,myslalam ze licze sie tylko ja ,ze sex=ja a teraz sie dowiaduje ze zylam zludzeniami jakimis :/

Gość walcząca xxx
ja tez tak miałam a teraz oglądamy sobie razem filmiki bo jeżeli on to robi sam to sie złoszczę a ja ze mną to jest przyjemnie musisz się z tym oswoić i tyle musisz to sama przetrawić

Gość przede wszystkim
wydaje mi sie ze problem jest w momencie kiedy facet uprawia cyber sex ale tego sie niestety pewnie nawet bys nie dowiedziala a takie gazetki to "pryszcz"

Gość pękło niebo
ja tez nie moge przestac plakac :( byl moim pierwszym i zawsze liczyl sie tylko on bylam wierna w 100 % myslalam ze on tez. cyber sexu napewno nie bylo :P chodzi tylko o te zdjecia ,ew filmy ale mi juz nawet film tak nie przeszkadza a raczej nie przeszkadzal bo myslalam ze wtedy sytuacja wywoluje podniecenie. a wczoraj sie dowiedzialam ze on jak oglada film to patrzy na kobiete i ze ta kobieta musi mu sie na dodatek podobac ;( zalamka ;(

Gość przede wszystkim
wejdzcie sobie na jakikolwiek czat i wcale nie musi być erotyczny gwarantuje ze w ciagu godziony zaczepi was kilku zonatych facetów lub zajętych(w związku) bo malo kto tam siedzi dla samego gadania .....

Gość pękło niebo
wiem ,ze tak jest ale on na czatach nie siedzi (chociaz wlasciwie myslalam ze stron takich tez nie oglada, okazalo sie inaczej ;/ ) nie wiem co teraz zrobic bo mimo wszystko wiem ze kocham ale nie wiem jak sobie z tym poradze ;( a skoro wiekszosc tak robi to widze ze mam marne szanse znalezc swoje szczescie gdzie indziej :( dzieki Walczaca, podziwiam Cie ze masz taki dystans

Gość pękło niebo
kiedys chcialam z nim obejrzec taki film ale teraz wiedzac ze on sie podnieca widokiem innej kobiety to wiem ze nie moglabym... sama swiadomosc boli tak cholernie a co dopiero jakbym to zobaczyla :(

Gość La banda
i z tego powodu pękło Ci niebo??????? ile masz lat?

Gość pękło niebo
az tak zle nie jest co nie zmienia faktu ze jestem zlamana :P i wiek tu nie ma znaczenia, jesli juz to doswiadczenia z facetami i podejscie do sprawy. a byl to pierwszy zwiazek ktory traktowalam powaznie i pierwszy mezczyzna. i szczegolnie serio podchodzilam do sprawy wiernosci ,wierzylam ze bedziemy dla siebie jedyni pod kazdym wzgledem. moze po prostu jestem naiwna idealistka :/

Gość po prostu
nie kocha cie

Gość pękło niebo
:( :( :(

Gość nacyna
poprostu KAŻDY facet lubi ogladać, juz sie przekonałam nie raz i mam to w dupie jak mu bardziej zdjęcie pasuje to niech sie kocha ze zdjeciem , a nie ze mna , bo ja nie jestem towarem zastępczym i wole być sama do konca zycia niz dac sie tak sobą bawić.......:(( :((

Gość hmm__
nie wiem co Ci mam powiedziec........ ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji, ze moj chlopak oglądal by zjecia innych kobiet i sie przy tym onanizowal.... co innego jesli oglada sie razem tv i pojawi sie tam jaka pol naga kobieta, to wtedy nic zlego, jak ogląda, ale zle jest to, ze on to robi sam, z wlasnej woli i jeszcze mowi, ze to nic zlego... Ja ostatnio mialam podobną sytuacje.. moj chlopak ogladal gazety erotyczne.. ale u mnie sprawa jest troche inna, bo on jest w wojsku i jego kolega oglądał i on przy okazji tez.. A potem mi wytlumaczyl, ze robil to z nudów, bo nic innego tam nie mają.. Mysle, ze Twoj facet zle postępuje.. ja bym nie chciala byc z kims takim, kto nie dosc ze ogląda, to jeszcze sie przy tym onanizuje... Wyglada to tak, jakbys mu nie wystarczala.... Ja na Twoim miejscu nie chcialabym z nim byc.. nie potrafilabym sie z nim kochac, wiedząc, ze patrząc na inne kobiety ( i onanizując sie) tez ma orgazm... Bardzo mi przykro w powodu tego, co Cie spotkalo.. Nie warto byc z kims takim, kto nie szanuje Ciebie... a to co on robi to brak szacunku.. Ty sama takze powinnas sie bardziej szanowac i nie godzić sie na takie zachowanie..

Gość hmm__
aha, jeszcze jedno.... ja na Twoim miejsu jesli chcial by sie kochac, powiedzialabym mu, zeby zrobil to sobie sam, jesli Ty mu nie wystarczasz... Rob tak za kazdym razem az zrozumie, co jest lepsze... czy sesk z Tobą, czy onanizowanie sie przy zdjęciach....... Jesli nie bedzie mu brakowac seksu z Toba, to znacze ze cos jest z nim nie tak, a wtedy daj sobie spokój..

Gość pękło niebo
hmm_ dzieki za wypowiedz... mysle podobnie choc nie mysle ze mu nie wystarczam. ja w samym onanizowaniu sie nie widze nic zlego .sa sytuacje w ktorych jest to konieczne :P ale ja np robia to mysle o nim a on sie podnieca innymi kobietami :( to jest dla mnie nie do zniesienia. on mowi ze jak potrzebuje rozladowac napiecie a mnie nie ma obok to potrzebuje "bodzca" i ze to sa dla niego zdjecia. skoro jedno jest nierozlaczne u niego z drugim to nie sadze zeby z tego zrezygnowal.a ja teraz nie wyobrazam sobie kochac sie z nim :( boje sie ze to bedzie poczatek konca

Gość zazdrosne nawet o zdjęcia
Daj Boże mieć tylko takie "problemy" jak Wy macie :(

Gość hmm__
pękło niebo, wiesz, to ze podnieca go widok innych kobiet, to jest naturalna reakcja kazdego faceta.. Tak to juz po prostu jest, ze facetow podniecają piękne kobiety i na to nic nie poradzimy... Jesli nie przeszkadza Ci to, ze on sie onanizuje, to nie przejmuj sie tym, ze podobają mu sie te inne kobiety... Mysle, ze dla niego i tak jestes najpiękniejsza

Gość djstarwars
to że oglada dziewczynki w necie o niczym nie świadzcy bo u facetó to normalne nie ma się co tym za bardzo przejmowac chyba że to utrudnia wasze relacje i nie trobi nic poza tym,w tym przypadku nie4 masz się co bać o wierność chyba że w rzeczywistości w realu podrywa dziewczyny itd

Gość pękło niebo
:(

Gość gość
Jesteś śmieszna i żałosna a twoje poglądy na temat nagich zdjęć i oglądania są po prostu kuriozalne. Daruj sobie związki, póki nie dojrzejesz.

Gość gość
Ewentualnie wyluzuj trochę, może oglądając jakieś filmy dla dorosłych. Chyba że nieletnia jesteś... bo fakt że piszesz jak zidiociała nastolatka. Aż mam wrażenie jakbym jakieś pisemko dla gimnazjalistów czytała.