Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lg

Czy ona jest ŁADNA??? Zobaczcie, oceńcie, napiszcie...

Polecane posty

Gość ale wy jestescie glupie
akurat pryszczy nie mam :) ale mam duzo inych rzeczy ktore mi w sobie nie pasuja i co z tego ona mi sie nei podoba i to ze tak sadze nie daje Ci prawa najezdzania na mnie bo to jest moja zdanie i mam do niego prawo:) pozdro glupia dziewucho

Gość peperonni
nie wiem kto tu jest glupi :D :D

Gość co wy chrzanicie
Nie no teraz to mnie zabiłyście - ona ma pryszcze? w którym miejscu, bo jakoś nie widzę? jak dla mnie to jest to ewidentne szukanie dziury w całym

Gość hillllloo
Uwazam ze jest sliczna, zrobiona czy nie. i supernaturalna. Poza tym ma mily usmiech :) ps. jestem dziewczyna i nie zazdroszcze jesli jakas dziewczyna jest ladniejsza ode mnie...coz, uroda to nie wszystko przeciez :) i fajne imie ma tez ta nasza miss polonia 2005!

wedlug mnie jest przesliczna.przeciez na tym zdjeciu nie ma ani krzty makijazu,wlosy zwiazane w zwykly kitek.nie moze byc sexbomba.a jednak jest sliczna.

Dzis wystepowala w jakims programie. Brzydka nie jest. Ale na tytul najpiekniejszej Polki to wg mnie nie zasluguje. Ale ja ogolnie uwazam ten konkurs za hiper bzdurny. Jak mozna wybrac najpiekniejsza. Przeciez kazdemu podoba sie co innego

Gość Co tu się dziwić
że krytykują naprawdę urodziwą dziewczynę skoro większości na tym forum podoba się tandetna Doda... ech, szkoda gadać...

Gość nokia3410
no wlasnie dzisiaj ja tez widzialam w europa da sie lubic , wyglada jak taka prezenterka tv (prowadzila w tym roku sopot z kamelem) i rzeczywiscie uwazam ze na ten tytul nie zasluguje............w tym programie nawet za bardzo nie umiala sie wyslowic

Gość oj dziewczny
to zwykła zazdrość,bo poprostu ona jest ładniejsza od was.

Gość do fast car
"no ma pryszcze a ty co nie masz???" Ja mam czasem pryszcze ALE JA NIE STARTUJE W WYBORACH MISS POLONIA!!!!! i to sobie zapamiętaj zakuta pało! Bycie Miss Polonia do czegoś zobowiązuje

szczerze mowiac zadnych pryszczy u niej na tym zdjeciu nie zauwazylam,tylko jakies jedno znamie.

Gość ---------------------------
o matko , to naprawde MIsska ten usmiech mowi sam za siebie- nie ważne jak wyglądałą-ważne jak wygląda teraz :) pozdrawiam!!!