Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 st贸pki mojej dziewczyny

zapach st贸pek

Polecane posty

czesc czy kt贸rys z chlopakow obecnych na forum tez tak ma ze lubi w膮cha膰 spocone st贸pki swojej kobiety lubi od czasu do czasu pow膮cha膰 sobie spocon膮 cipke swojej kobiety szczeg贸lnie jak zalatuje 艣ledzikiem i pupe nie umyt膮 :-) bo ja uwielbiam ciekawi mnie czy jest wi臋cej takich zbocze艅

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ive
atawistyczne zachowanie,przekazane w genach od praprzodk贸w.

Udost臋pnij ten post

chcialem jeszcze dodac ze mam 23 lata moja dziewczyna prawie juz 24:-) dzieki za odpowiedzi a najlepsze jest to zeona tez czasami lubi moje smrodki i akceptujemy to oboje a ona uwielbia jak ja w膮cham jej cipke zalatuj膮c膮 艣ledzikami a wiadomo zdarzy sie np po calo dniowym dniu pracy latem jest nieuniknione zeby zalatywa艂a a ja to uwielbiam :-) a ona lubi jak czasami m贸j kutasek zalatuje oboje jeste艣my chyba CHORZY:-))

Udost臋pnij ten post

aha jestesmy ze soba 2,5 roku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ive
jezeli obydwoje to lubicie to wszystko jest w porzadku, przynajmniej nie jestescie pruderyjni ,偶e niby zawsze wszystko jest czyste i pachn膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wklejam
17:21 Madeleine te偶 takie macie? przyszed艂 ten czas !!! 17:24 zygmuncik o co chodzi z ztymi st贸pkami ? 17:25 Ciocia Klara a to i tego Dzidziora wyt艂umacz 17:43 Madeleine Dzidzior to ja ! i 艣mierdz膮 mi st贸pki to tyle macie podobny problem? przyszed艂 ten czas !!! 17:44 Ciocia Klara na szcz臋艣cie nie 17:51 Madeleine ale ja si臋 pytam na serio .. ma kt贸艣 problem ze 艣mierdz膮cymi st贸pkami? a mo偶e kogo艣 takie podniecaj膮 (?) przyszed艂 ten czas !!! 17:53 Ciocia Klara by艂 tu taki przed chwila, ale on juz ma dziewczyne. A na 艣mierdz膮ce st贸pki to chyba woda, myd艂o i jakis dezodorant powinny pom贸c ( no chyba ze te st贸pki maj膮 艣mierdzie膰 i podnieca膰 w ten spos贸b )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feet
Ja uwielbiam zapach spoconych st贸pek ale musz膮 by膰 w cienkich rajstopach.

Udost臋pnij ten post

uwielbiam te偶 zapach zje艂cza艂臋go g臋siwa, wydobywaj膮cy si臋 z odbytu mojego psa, kiedy czasami nakarmie go nie艣wie偶膮 karm膮 z Biedronki i potem puszcza b膮ki z soczyst膮 i tre艣ciw膮 wk艂adk膮 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naprawdeeee
nie brzydza Cie te zapaszki Twojej kobiety? jak w ogole jej dales do zrozumienia ze to lubisz?i czy ona sie nie wstydzila?

Udost臋pnij ten post

to proste- og艂uszy艂em j膮 s膮偶ystym piardem a potem rozgarniaj膮c w艂osy wok贸艂 odbytu wo偶y艂em palec w ty艂ek, zaci膮gaj膮c si臋 nast臋pnie aromatem wychylaj膮cego si臋 z norki kreta :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna dominika
heh smrodliwy facio z ciebie:P a swoja droga to czemu jej tak cip** smierdzi? na pewno jest kobiet膮? moze z krowa pomyliles? natychmiast wyjmij glowe z jej tylka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jacek K.
ja tez uwielbiam jak moja dziewczyna w upalne dni daje mi pod nos swoje okr贸tnie 艣mierdz膮ce stopy

Udost臋pnij ten post