Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

othe

była dziewczyna

Polecane posty

powiedzcie jak reagować na zdjęcie byłej dziewczyny w portfelu mojego faceta? czy warto reagować, udawać że się nie wie o tym ? Co takiego jest w facetach że za wszelką cene chcą pozostać przy zdjęciach maskotkach i pamiątkach? A może on mnie nie kocha?

to on nosi zdjecie byłej ? A Twoje? A moze ma kolekcję w układzie chronologicznym? - Dla mnie nie jest to normalne

Gość hmm__
Ja mysle, ze powinnas go po prostu zapytac po co nosi jeszcze to zdjęcie? moze zwyczajnie zapomniał wyjąc.. nie martw sie na zapas, tylko zapytaj, ale nie okazuj zlosci ani zazdrosci.. zapytaj z ciekawosci..

Gość neumatic
Ja bym poprosila o usuniecie tego zdjęcia. Po rpostu krótko bym wyjaśniłą spokojnym tonem, ze wprawia mnie to w zakłopotanie i jest to sytuacja niekomfortowa. Dziewczyny! NIe bójcie się prosić o coś, jeśli coś boli, coś zastanawia trzeba o tym rozmawiać!

bo tu jest jeszcze jeden haczyk.....na początku nosił je na widoku, a teraz ma je schowane za innym zdjęciem, więc pewnie nie chce żebym je oglądała, no chyba że tworze sobie jakiąś teorię spisku....

Gość jedyne rozwiązanie
to porozmawiac,a nie snuć jakies domysły...

Gość gosiagosica
Wloz zdjecie swojego bylego do sojego portfela i zobacz jak on zareaguje.... Ciekawe czy go to obejdzie. Dla mnie to nie jest normalne i bym sie wkurzyla.

Gość gfhe5ryth
nie chodzi o to zeby prosic faceta o zlikwidowanie zdjecia ex. cala rzecz w tym, zeby wyszlo to od niego!

Gość eh.. ludzie ludzie
związek nie polega na odgryzaniu sie tym samym, tylko szczerym rozmawianiu jak cos jest nie tak..

Gość nji
moim zdaniem przesadzacie. mam przyjaciela, który tez nosił zdjecia byłych w portfelu. zapytałam co z nim nie tak. A on poprostu ma do wszystkich swoich miłości sentyment, szanuje je i są one częścia jego zycia. coś z nimi przezył, napewno cos pieknego i dlaeto nie wyjął ich z portfela. I ja to szanuje, a to wcale nie znaczy ze wciaz je kocha i wciąc o nich rozmyśla.

moim zdaniem facet to takie stworzenie, ze jak mu powiem o tym zdjęciu to mi odpowie, ze to tylko zdjęcie, ze nie powinnam być zazdrosna, a poza tym to w końcu jego była dziewczyna, która wilee dla niego znaczyła, a potem zacznie się tłumaczenie, ze ja dla niego tez wiele znaczę itd, ale zdjęcie musi być :P

Gość karp
a jak dlugo jestescie razem?