Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mesmerize25

PAPIER ŚCIERNY DO DEPILACJI NÓG!!!

Polecane posty

Gość mesmerize25

dziewczyny, czy spotkałyście coś takiego... nakładka na dłoń wygląda jak papier ścierny, bardzo delikatny, którym pociera się nogi i włoski zmieniaja sie w pyłek, a skórka gładziuchna bez podrażnień.....moja koeżanka dostała to od zagranicznej ciotki w prezencie i dała mi jedna nakładkę....jeśli spotkałyście to cudo dacie znac gdzie kupic..dzieki :))))

Gość synchro
nie widziałam nic takiego, ale brzmi fajnie .....czy taka depilcja boli??

Gość na allegro
kiedys widzialam

Gość Inżynier Ołtarzewski
80-tka jest najlepsza

Gość mesmerize25
skóra jest po takowej depilacji gładziusieńka, to działa jak peeling...nie ma żadnych czerwonych krop...można szybko całe nogi wydepilować bez bólu, ewentualnie zrobić poprawki po zwykłej maszynce...ściera nawet najkrótsze włoski....gdzie to kupić ????

Gość A to jest firmy
Home Institut? I jest z serii J'Epill? Widziałam kiedyś na www.naturella.com.pl

Gość intuition25
Wiem o co chodzi, dostałam to kiedyś jako dodatek do kremu po goleniu Bikini Zone, kupionego w USA... W Polsce się z tym nie spotkałam, nawet tego nie szukałam, bo to zadna rewelacja! Moze ja trafiłam na jakis badziew, ale naprawdę to nic nie daje. Moim zdaniem porażka. Efektów zero.

Gość mesmerize25
bardzo podobne, tylko ja miałam czarną nakładkę, i ta ścierała bez problemu nawet moj kozacki zarost na łydeczkach.....

Gość mesmerize25
tak, ja mam kłaki twarde jak igły.....10 min i przemineło bez śladu....

Gość ojjjj
można to gdzieś kupić - oprócz neta??

Gość mesmerize25
ja nigdzie nie mogłam znalezc w żadnym sklepie, dlatego tu zapytałam

Gość nikaaa999
czy ona wyciera tez cebulki czy dziala tylko jak golenie albo krem?

Gość mesmerize25
tylko to co na wierzchu, cebulki sa za głęboko zeby cokolwiek je wytarło.....ale sciera genialnie !!!

Gość nikaaa999
gdzies w necie widzialam wypowiedz pani, ktora wytarla sobie wloski z lydek pumeksem. tarla chyba cala zime i wloski zniknely :) jak chcecie poczytac to poszukam.

Gość odświeżam temaaat
chciałabym odświezyć, czy ktoś spotkał takie coś ? byłam na targach ślubnych i tam takie coś miały, ale nie kupiłam bo myślałam że kasiorki szkoda, a teraz chętnie bym zakupiła :)

Gość W tesco kupowałam
Też mam tą nakładkę,kupiłam w Tesco,wisiały przy półce z dezodorantami

Gość gość
matko święta... do wielu osób nieświadomych pewnych rzeczy: nie wiecie gdzie kupić PAPIER ŚCIERNY? po prostu poprosić drobnicę, a nie gruboziarnisty Na wielu polerkach do paznokci też jest nic innego, jak odpowiedni papier ścierny o mikroskopijnych drobinkach ścierających. Kupcie po prostu arkusze i wycinajcie sobie z nich jakie tylko wzory chcecie zamiast kupować już wycięte, by pasowały do kawałka plastiku na zlecenie francuskich firm czy amerykańskich manipulantów rynku. Wycinacie same i możecie się depilować nawet kawałkiem wyciętym w Myszkę Mickey czy Kaczora Donalda. Za grosze. Oczywiście później balsam na nogi czy gdzie tam chcecie i po sprawie :) Pozdrawiam

Gość gość
ludzie są porypani dosłownie

Gość Klijent banku
Nallepszy jest gruboczerpany-75

Gość Juta 123
Najlepsza jest natrualna depilacja Od kilku lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Kiedyś kupowałam gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość TrustMe 29
Polecam naturalne metody Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sonia 44
Moja przyjaciółka miała depilację laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Nie bolało i nie ma po tym śladu. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Funny 88
Moja koleżanka zdecydowała się na depilację laserową, o ile pamiętam, to postawiła na Palomar Vectus . Jest mega zachwycona. Sama byłam pod wrażeniem rezultatu. Już po jednym zabiegu widać było jak skuteczny to laser. To był bardzo dobry ruch. Zabieg był bezbolesny. Super skutek. Jeżeli macie obawy przed depilacja laserową, to każdemu mówię - tak warto. www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/idealnie-aksamitne-cialo-dzieki-zabiegom-depilacji-laserowej/