Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralineczka

określenie płci przez USG - czy lekarze często się mylą??

Polecane posty

Gość pralineczka

Jestem dwa dni po terminie porodu cały czas byłam przekonana że będzie chłopiec (choć jest mi to obojętne ) tak mówiło mi babske przeczucie a tu BUM lekarz tydzień temu powiedział " raczej córka"!! i do d..... z moim babskim przeczuciem - a może on się pomylił???

Gość przy tak duzej ciazy
to pomylka raczej wykluczona. A czemu niby takie przeczucie? Mysle ze aparat sprawniejszy od przeczucia :-)

Gość pralineczka
takie babskie shizy a przy tym wszyscy dookoła mówili "wyglądasz na syna " i blebleble ale imię dla dziewczynki jest i było!!!!

Gość pralineczka
aha i jeszcze wyczytałam na necie że właśnie w ostatnim miesiącu ciąży trudno jest poznać płeć

Gość o matko
no to w takim razie czekaj na niespodzianke :-) Mojej siostrze wszyscy wrozyli corcie, byla tak na nia nastawiona, ze az sie poplakala z zalu, jak zobaczyla, ze urodzila syna.. nie robila usg

Gość hehheheeh a to dobree
chłopcy zawsze rodzą sie po terminie!!! mojej koleżance caly czas na usg wychodziła córeczka,nawet tuz przed porodem lekarz robił jej usg i powiedział,ze to na pewno córeczka..... a co sie okazało... urodzil sie chlopiniec nie wazna płeć,wazne aby dziecko było zdrowe!!!!

Gość pralineczka
dlatego właśnie się nawet trochę cieszę że pokusiłam się zapytać teraz jestem luzik - nastawiona na dwie opcje - a jak by tak powiedzieli dziewczyna a ja do końca myślałabym że syn?!Bynajmniej czekam na Grzesia albo Ole - ciekawe jeszcze ile czasu moje dni są policzone i mam teraz troche stracha przed porodem ale mówią że drugi łatwiejszy więc się pocieszam!Pozdrawiam.

Gość o matko
hihihi nie tylko chlopcy rodza sie po terminie. Moja corcia zamiast 30.06 urodzila sie 6.07

Gość pralineczka
Jasne zdrowie to podstawa i sprawa priorytetowa a mam kumpelę która jest położną i mówiła że dość dużo dzieciaków rodzi się chorych bynajmniej jak się już rozdwoje to dam znać czy zdrowe ile punktasów a póżniej powiem wam co?? i kto miał rację ja czy aparacik!