Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja

Jak Pozbyć Się Włosków Na Twarzy......???????

Polecane posty

Gość taka sobie ja

nie chodzi mi o wąsa tylko o taki meszek-chyba tak to się mówi ;) Jestem blondynką a na twarzy mam takie małe blond wloski które widać. Chciałabym się ich pozbyć. Ma ktoś jakiś pomysł? :)

Gość Bedzka
ja nie lubie plastrow woskowych bo mi potem skora schodzi wiec wyeywam pecetka

Gość taka sobie ja
a ile takie plasty kosztują? i czy wloski szybko odrastaja i są ciemniejsze?

Gość come te non ce nessuno
jakiej firmy plasterki stosujecie?u mnie tez jasne włoski pojawilły sie nie tylko nad górna warga ale niestety na policzkach.cholera czym sie ich pozbyc choc na trochę?

Gość ja wyrywam pesetką
wcześniej miałam plastry Joanny,seria sensual, ale raczej nie zdały egzaminu.

Gość taka sobie ja
ale tych wloskow nie da sie pozbyc penceta, bo są drobniutkie. Nie ma jakis kremow?

Gość come te non ce nessuno
no własnie ja tez miałam te z joanny i niezbyt mocne są.A gzdie macie te włoski?na całej buzi czy tylko np nad górna wargą, na brodzie?

Gość ja mam na czole

Gość Owłosiona włoszka
wyrywam pęsetą włoski nad ustami-boli jak cholera,ale się opłaca:)

Gość meszkowi
mowimy STOP

Gość dziewczyny nie okaleczajcie si
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ze zaden facet nie zwroci uwagi na malutkie jasne wloski, po prostu kazdy takie ma. Inna sprawa jesli meszek jest ciemny, sama cierpie z powodu tej przypadlosci. Kiedys przez dlugi czas wyrywalam je penseta, golilam i Bog wie co jeszcze ale wlosy wyrastaly mocniejsze i ciemniejsze. Teraz ograniczylam sie do rozjasniania ich zwyklym rozjasniaczem do wlosow i jestem zadowolona. Wloski nad warga sa teraz niewidoczne, dzieki zabiegowi rozjasniania sa znacznie slabsze. NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC:)

Gość do poprzedniczki
ten rozjaśniacz nie uczula Cie? nie wychodzą Ci zadne dodatkowe krostki w tym miejscu, ja jestem jeszcze dość młoda i czasem wyskakuja mi pryszcze, po wodzie utlenionej dodatkowe. Niestety mam nad wargą pieprzyka nie jest duzy i szkaradny ale wyrasta z niego włos zaczelam od wyrywania go penseta ale jest coraz mocniejszy myslisz, ze to dobry pomysl z tym rozjasniaczem na niego?

Gość kolkaaaaaaa
laski ja wyrywam te najbardziej widoczne co 5 dni jakos od okolo 2 lat juz z dnia na dzien jest ich mnie nie rosna poprostu..po wyrwaniu pinseta lekko przemywam adonis afrodyta i tak ide spac rewelacja nie ma zadnych krostek

Gość Polecam
Plasterki z woskiem strep, napiąc skóre, przykleic, pociagnąc i spokoj nawet na miesiac.

Gość włosienica
co poradzic z wloskami na brodzie????/help!czy isc z tym do kosmetyczki na wosk?czy beda gorsze odrastac odpiszcie please!

Gość rozjasniam
najzwyklejszym rozjasniaczem do wlosow:)

nie polecalabym depilacji, jesli sa biale to nie widac, chyba ze czasem pod swiatlo, a jak zdepilujesz, to zaczna sie robic grubsze i czarne... a pomysl, Ty sie przygadasz sobie do lustra z bardzo bliska, nikt przeciez z AZ TAK BLISKA na Ciebie nie patrzy...

Gość czarownica123
Mam problen z tzw wąsikiem - ciemne włosy.Czy lepiej wyrwać plastrem czy rozjaśnić ale czym?

Gość czarownica123
Pomocy!!!! :(

Gość mamałyga
chyba tylko pomaga wyrwanie

Gość Majagier
Myśle, że najlepszą metodą jest usuwanie włosków pęsetą, lub plastrami (nie stosowałam, ale koleżanka mi polecała). Ostatnio zauważyłam, że nad nosem, (w miejscu gdzie "kończą" się brwi) wyrosły mi w miare jasne włoski, ale nie wiem co z nimi robic, czy również wyrywac pęsetą, która pochłania tyle czasu na usuwanie włosków z pod nosa,a co dopiero będzie jak dojdą do tego niechciane brwi, w dodatku w tak widocznym miejscu? Czy zostawic je w spokoju, bo wyrosną jeszcze ciemniejsze i wtedy będe musiała je usuwac, co robic? Może znacie jeszcze inna metode?

Gość ja kiedyś...
wyrywałam włoski znad nosa i teraz tam prawie nic nie mam :) Tak więc wydaje mi się, że możesz je wyrywać, no chyba, że są jeszcze jasne i w sumie tylko Ty je widzisz :P Najwazniejsze to nie popadać w obsesję :) wiem, łatwo powiedzieć...:P

Gość jurand41
witam wszystkie zatroskane swoim meszkiem tu i tam... chętnie polecę coś na wasze problemy , mam kilka produktów dostępnych u mnie w sprzedaży z firmy "LR" o nazwie BODY VITAL między innymi ; krem do depilacji, balsam hamujący porost włosów oraz dezodorant hamujący porost wszystkie produkty są hypoalergiczne i przetestowane klinicznie , dostępny jest u mnie katalog wysyłam @ oraz wystawione mam te produkty na aukcje24 , ten sam nick co tutaj

Gość kakkkka
hej.No własnie ja terz mam ten problem. pomużcie. jak najlepiej wyrwać włoski nad ustami pod nosem ?

Gość niebieskoooookaa22
ja mam taki meszek na twarzy, ale b.jasny, delikatny- nie usuwam tego, bo boję się tego że będą wyrastały ciemniejsze i mocniejsze poza tym tego naprawdę nie widac! słsyzałam, ze rozjaśniacz do wąsika z Sally Hansen jest dobry, ale nei stosowałam

Gość róziaaaaa
a ja słyszałam,ze włosy usuwane peseta szybciej rosną.. dobrze,ze tylko raz zaatakowałam moja twarz peseta juz wiecej nie bede. lepiej je rozjasnic i tyle..

Gość lalaalala
Ja dzis kupiłam krem do rozjasniana włosow na twarzy sally hansen nałozyłam raz i jestem bardzo zadowolona gdyz włoski sa niewidoczne ;)

Gość madzia 15
Część mam problem i nie wiem co zrobić na twarzy pojawiają mi krostki i nie wiem co z nimi zrobić a dopiero mam 15 lat czekam na pomoc