Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sawakr

Czy Twoj chlopak pytał sie Cię o chodzenie?

Polecane posty

Gość sawakr

Czy potrzebna jest formułka wypowiadana przez chłopaka: czy chcesz zostac moja dziewczyną?

U mnie jakos tak wyszło samo z siebie :P W praniu :P To chyba juz nie te czasy :D:P

Gość Moj nigdy nie spytal
a jestesmy ze soba od 2 lat..wiec hmmm.mam nadzieje ze uwaza mnie za swoja dziewczyne:P

Gość dareczek 20
Mój chłopak poprostu wślizgnoł mi sie pod prysznic i juz...jestesmy ze sobą 2 lata....

Gość psssss
baby sitter a Ty co niby dorosła?

Gość Jestem..
Kiedyś jak miałam 14 lat to jeden chłopak poprosil mnie o chodzenie, ale z wiekiem to faceci chyba mądrzeją i już żaden nie spytał tylko raczej jeśli już to w odpowiedniej chwili pocałował.

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
O chodzenie pytają chłopaki w podstawówce. Starsi przechodzą od razu do czynu. W każdym razie mój pewnego dnia powiedział tak: Daj mi rękę, bo za szybko chodzisz. I tak się zaczęło już oficjalnie.

Gość a mi powiedzcie
a po jakim czasie uważaliście, ze jestescie parą? mój ma 24lata i spytał na 4 spotkaniu, to nie za szybko/ :S

Gość filizankadokawy
tak bylo zapytal mnie o chodzenie a ja powiedzialam tak ;)

Gość edsssssu
zaczelismy poprostu ...byc razem dopiero po jakims czasie ON ...MY jestesmy razem nie ?:P

Gość filizankadokawy
mnie po 2 dniach spytal poltora roku temu i do dzis jestesmy razem

Gość a mi powiedzcie
po 2dniach? to mi trochę ulżyło. A wcześniej Cię pocałował albo coś?

Gość 8588585ONA nanana
Nie uznaję takich sformuowań tj. "będziesz ze mną chodzić?"- uważam, że nie trzeba mówić takich słów- bo to uczucie które się odczuwa tą miłość chemię wyrazanie emocji- a nie mówienie formułki tak jakbyśmy mieli ze sobą być i koniec/zasznurowane/przywiązane...i się jest razem.. to u mnie odpada. Odczucia są ważniejsze, czułe gesty mówią same za siebie...;) Bez zbędnych formułek.

hehe na moim wymusiła to moja kumpela ..w sumie tez mnie te formułki smieszą , ale ..tak dla jaj ..i ogólnego fanu zmusiłysmy mojego faceta do tego pytania ..!!! odp. brzmiała nie ... osz sie wkurwił ., ale zapytał drugi i było juz na tak !!!

Gość TH is IT PR
Mam 28 lat i żadna nie chce ze mną chodzić

Gość ciekawatroche
uwazam, ze do 30rż. mozna sie pytać o takie rzeczy. faktycznie dziwne byłoby gdyby facet mający 50lat zadawał takie pytanie, ale osoba co ma 25, to why not?

Gość zulu gula
po 20-stce to mozna pytac o to czy kobieta zostanie czyjas zona a nie o to czy chce byc dziewczyna buhehehe czy zostaniesz moja dziewczyna ?? - jak w przedszkolu to wychodzi samo jest wynikiem rozwiniecia relacji a nie infantylnego pytania

Gość ale polewkowy temat
hahaha :) Pytanie którego facet nigdy nie powinien zadawać: "Czy mogę cię pocałować?" koszmar "Czy mogę cię przytulić?" etc. No i przed sakramentalnym pytaniem o chód, "Czy mogę cię o coś spytać?" albo "Muszę ci coś powiedzieć." Ten wisielczy klimat który się wtedy wytwarza... zgroza...

Czy potrzebna jest formułka wypowiadana przez chłopaka: czy chcesz zostac moja dziewczyną?" ba ...Jasne :) bez tego nigdy nie będziesz oficjalną dziewczyną swojego chłopaka :) Bez tego nie mozesz sie ubiegać o nastepna formułke na której z biegiem czasu bedzie ci zależało a mianowicie o "Kocham cię "

Gość ale polewkowy temat
No wiesz Regres są tacy co zaczynają od "kocham" ;)

Gość Katarzyna____27
Mnie mój obecnie mąż zapytał 8 lat temu "chciałbym, żebyśmy byli razem". cóż, jak widać - jesteśmy.

Gość sasssssss
mozna powiedziec bez tego "kocham", ale ile trzeba na to czekać! bo jesli ktos powie mi po miesiacu, ze mnie kocha...to sorry......... Przytulic, pocałować...to w sumie trochę głupie pytania, no ale jak sie spotykasz np miesiac czy dwa z kims i znajoma cie zapyta "To Twój nowy chłopak" a Ty co powiesz? "nie wiem...chyba tak"