Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marysia 21

czy czerwona herbata naprawdę odchudza?

Polecane posty

Gość oktavia
czerwona herbata nie odchudza!!!! wierz mi, pije ją juz od 4miesiecy i nie schudlam dzieki niej tylko dzieki cwiczeniu i diety 1000kcal, czerwona herbata tylko sprzyja zaparciom kiedy przestaniesz ją pic

Gość Majaaa
pije czerwona herbate juz od bardzo dawna uwielbiam ja czesto kupuje ta cytrynowa ... pije jakies 3-4 filizanki dziennie tak sie przyzwyczailam ...polega to na tym ze naprawde jem co tylko chce i nie tyje :) nie bede klamac bo ona nie powoduje jakiegos tam spadku wagi ale przyspiesza przemiane materii i wspomaga odchudzanie oraz oczyszcza :) chociaz nie powiem bo troche na pewno schudlam ale musisz pic min 2 filizanki dziennie

musi trochę działac bo normalnie duzo jem i powinnam przytyc a jednak pije max 2 szklanki czerwonej herbaty i waga stoi w wiejscu a ile powinnam dziennie pic by schudna jakies 3- 4 kg? jestem taka w sam raz i wiem ze szybko nie schudnę ale jest realna szansa by schudna te 4 kg w dwa miesiace jedząc jak do tej pory duuzo ale zdrowszych rzeczy i pic herbatę? a ile szklanek dziennie?

Gość oktavia
wy dziewczyny chyba nie wiecie co czerwona herbata robi z waszymi jelitami:(

Gość mi wysusza skore
ja slyszalam ze pomaga na jelita czyli przyspiesza pert...cos tam jelit.ja ja pilam dlugo jakies pol roku i schudlam 7 kilo,ma super smak,poprawia przemiane materii,usuwa zaparcia

Gość oktavia
nie pomaga na jelita przeciez pozniej jak przestaniecie pis te herbatki to chyba juz nigdy sie nie załatwicie normalnie zaparcia tylko bedą

Gość nieprawda
ni bedzie zadnych zaparć bo czerwona herbata nie ma działnia przeczyszczajacego!To nie herbatka typu"FIGURA":-o

Gość czerwona herbata
nie przeczyszcza! tylko redukuje tłuszcz który trafia do organizmu...

Gość tak chodzi nam o PUERH

Gość alez mnie ciekawi
tez ja od miesiąca pije i nic nie schudłam, tylko sikam ciągle po niej.

OCZYSZCZA BARDZO ORGANIZM , PIJE JA CODZIENNIE RAZEM Z ZIELONA I MYSLE ZE TROCHE SCHUDLAM ALE TO PO PEWNYM CZASIE

Gość ja taka jakas
pilam i czerwona i zielona... Do tej pory lecze sie z dolegliwosci zolodkowo- jelitowych...

Gość gość
To według mnie działa jem to na co mam ochotę do godz 19.00 i piję codziennie czerwona herbatę i zauważyłam ze zamiast tyć z dnia na dzien chudnę . Jak przestałam ją pic to tyłam .Talże jak najbardziej polecam to działa tylko trzeba ja pic co najmniej 3 filizanki dziennie po kazdym posiłku .Zauważyłam też że przyspiesza przemianę materii ,bo nawet w nocy burczy mi w brzuchu co oznacza ze organizm trawi .

Gość gość
Piję ją od wielu lat, gdybym chudla to bym odstawiła.

Gość gość
czerwona herbata pu erh zachowuje swoje własciwosci tylko wtedy kiedy pijemy ją bez cukru. Redukuje wchłanianie tłuszczu z posiłku, dlatego powinniśmy ją pić po każdym z posiłków. ja piłam ją podczas odchudzania, schudłam 16 kg ale to pewnie nie tylko z powodu herbaty tylko z tego powodu,że zaczęłam jeść zdrowo. jakiś czas trzymałam wagę jednak niestety po półtora roku zaczęłam sobiepobłażać, przestałam pić czerwoną herbatę i jeść słodycze, dlatego kg wróciły.

Gość gość
Piję pu-erh od kilku lat i jakoś nie chudnę, a piję ją bo mi akrat smakuje.

Gość gość
ja pije czerwona herbatę rooibos znaczy czerwony krzew a te cherbaty zielona czarna biała czerwona to ta sama herbata tylko ze inaczej fermentowana

Gość gość
Czy po czerw.her.mogę miec przykry pot pyta męż.