Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z dyskoteki

czy calowanie to tez zdrada?

Polecane posty

Gość blondaskaaa
ja mialam taka sytuacje ze wlasnie na dyskotece dalam buzi w policzek kolesiowi i przechodzilam "nad" nim i tak mnie jakos pociagnal ze siadlam mu na kolanach i to wszystko jakims cudem zobaczyl moj chlopak... jazda byla piekna on stamtad uciekl pozniej duzo gadalismy ale mnie sie wydawalo ze moge miec kazdego.. zerwalismy.. pozniej do siebie wrocilismy ale tylko po to zeby przez tydzien czy dwa poznecal sie nade mna psychicznie.. a potem.. potem zostaly tylko lzy, zlosc na siebie i.... super opinia w miescie... jego znajomi naopowiadali o mnie takich historii ze czasem do dzisiaj ludzie sie na mnie krzywo patrza chodz minely jzu 2 lata.. UWIERZ mi NIE WARTO! Jezeli zalezy ci na twoim facecie to nie rob tego... chociaz z drugiej strony jak oon to odkryje to na cale zycie bedziesz miala nauczke tak jak ja i juz zawsze bedziesz wierna...

Gość Wiesz...też tak robilam
Jak chcesz szaleć - zaden problem.... Tylko po co Ci w tym wszystkim facet, którego robisz w balona??? Nie lepiej odejść??? Bedziesz mogla robić to wszystko z czystym sumieniem

zalezy mi na moim facecie ale mozesz poprostu w zyciu moze mnie spotkac cos lepszego! ja nie mam pewnosci czy moj facet jest aniolem nie kontroluje go na kazdym kroku jemu tez zdarzaly sie rozne potkniecia; fakt zabolalo mnie tak jak on kiedys postapil wiec moze warto na to spojrzec z innej strony...moze nieswiadomie robie to z zemsty!!

Gość Wiesz...też tak robilam
Nigdy niczego nie robi sie nieświadomie, zawsze ma sie jakis cel, taki lub inny. Prawda jest taka, ze zawsze trzeba brac odpowiedzialnosc za to co sie robi. Nieważne czy robi sie dobrze, czy źle.

Gość ameliia
a jak długo juz razem jestescie??

Gość czornyxxx
temat zdrada ! gdybym sie dowiedzial ze dziewczyna mnie zdradzila glowa urwana a kolega musialby szybko uciekac!!!!1

Gość ameliia
dwa lata...hmmm...a wczesniej przed nim...byl ktos...szczerze...

Gość ameliia
człowiek ktory kocha...nie zdradza...wiem to po sobie...przychodzi momet zwatpienia, brak czulosci , zainteresowania i...i wtedy szuka sie czegos nowego...a zaczyna sie niewinnie od pocalunkow:)

moze wlasnie w ten sposob szukam czegos nowego bo to co mam sie moze juz troszke wypalilo wiec dolaczego mnie wszyscy potepiaja?? za brak szczerosci za klamstwa?? moze tak ale zanim ktos mnie osadzi to nech sie sam zastanowi czy nigdy w zyciu nie sklamal

Gość citronka
Dla mnie dziwne jest to,ze nie masz odrobiny wyrzutow sumienia,zadalas pytanie na forum pewnie zeby sama siebie "rozgrzeszyc". Cytuje: "czego oczy nie widzą..." NIE OCENIAM CIE POCHOPNIE!NIE CHCE POUCZAC. Ale dam pewna rade:odpowiedz sobie szczerze na pytanie :czy kochasz swojego chlopaka? Bo wg mnie gdybys go mocno kochala nie zastanawialabys sie teraz czy to co robisz jest zle... Ja jeden jedyny raz pocalowalam sie z innym kiedy bylam w zwiazku. Bardzo mi z tym bylo zle.Nie zrobilam tego pod wplywem alkoholu...Bylo mi z tym zle.Tak bardzo,ze zrobilam cos glupiego...Sama powiedzialam SWOJEMU. On nie krzyczal,nie zrobil mi nawet awantury,nic nie zrobil...Ale w jego oczach zobaczylam jak bardzo go zawiodlam...i sama dzieki temu zrozumialam jak bardzo mi na nim zalezy... Wybaczyl mi... Ale nigdy bym juz nic takiego nie zrobila. Dla mnie pocalunek,chocby bardzo krotki i malo wazny to Zdrada! Ale kazdy patrzy na to inaczej.

Gość citronka
Absolutnie nie nazywam cię szmatą!!!!!!!Przykro,ze tak to odebrałas!!!!! Po prostu wydaje mi sie,ze nie zalezy ci na swoim chlopaku tak mocno...Wierz mi ze gdybys siata poza nim nie widziala nie calowalabys sie z innymi!!!

dobrze ale juz wczesniej napisalam ze takie sytuacje zdarzaly mi sie tylko po alkoholu kiedy puszczaly hamulce na trzezwo nigdy bym czegos takiego nie zrobila...czasami przytrafia sie tzw "urok chwili" :)

Gość czornyxxx
dziewczyny pytanie do was co byscie zrobily? lapiecie na goracym uczynku swojego chlopaka z inna dziewczyna w lozku !!!!!!

Gość citronka
A jesli kiedys za duzo wypijesz i urok chwili zamieni sie w cos czego pozniej bedziesz zalowac naprawde? Tak ci sie wydaje ze sie kontrolujesz...ale z alkoholem nie ma zartow...A jak spotkasz goscia, ktory twoje niewinne calowanie pod wplywem uroku chwili odbierze za zaproszenie do czegos wiecej?!?! Naprawde mowie to tylko dla twojego dobra!!! I z drugiej strony pomysl tez sobie,o czym ci pisali juz inni na poczatku:postaw sie z drugiej strony! Gdyby to twoj chlopak tez calowal sie z innymi dziewczynami za twoimi plecami? Ja bys sie czula gdybys np. dowiedziala sie czegos takiego????

Gość ameliia
no wlasnie...gdybys go kochala nie szukalabys nowych wrazen...najgorzej jest wtedy, kiedy udajesz ze sie kochacie, a zaczyna Ci byc dobrze w towarzystwie innego...wtedy , to uciekaj z tego zwiazku szybciutko, bo i m dłuzej ciagniesz tym bardziej bedziesz sie poglebiac itp...nikt Cie nie potepia, bo nikt nie ma takiego prawa, kazdy niech ocenia sie sam aby w zyciu sam zlych rzeczy nie robil...widocznie to nie jest to ...widocznie to nie milosc, a partnerstwo zwykle bycie razem bo wygodniej, bo jest sie komu zwierzac, napic sie piwka itp...usmiechnij sie i nie popelniaj bledow innych....czyli nie sugeruj sie tym co ci nakazuja, rob to co czujesz... NAJWAZNIEJSZE W ZYCIU TO CZUC SIE WOBEC SIEBIE OK!!! ktos moze mi wypisac e g o i s t k a...ok...ale do poki zyje sie w zgodzie i uczciwosci ze samym soba ...da sie zyc...nikt nie ma praw nakazywac nam zachowan!!1 nie jeste niczyja własnoscia, czasy niewolnictwa sie skonczyly (przynajmniej u nas) wiec staraj sie przezyc swoje zycie jak umiesz najlepiej... masz tylko jedno krocitkie...

Gość citronka
Zgadzam sie w pelni z ameliia!!!

Gość ameliia
czornyxxx ....................hmmm no trudne pytanie...ale wale szczera odp...nareszcia mialabym powod do odejscia:)

najpierw chcialabym sie dowiedziec doaczego sie tak stalo co Ja zrobilam zle ze zaistniala taka sytuacja...ale moj facet pewnie by mnie nawet o to nie spytal tylko powedzial by jakie ma o mnie zdanie...ja uwazam ze on tez nie jest bez winy bo ludzie nigdy winy w sobie nie szukaja tylko dziela rzeczy i wydarzeni na kategorie \"czarne i biale\" a przeciez jest wiele odcieni szarosci...bo gdybym w zwiazku miala wszystko to co kobieta do szczescia potrzebuje, gdyby mi nieczego nie brakowalo, gdybym czula sie najwazniejsza BYC MOZE nigdy do glowy by mi nie przyszlo bawic sie w ten sposob

Gość ameliia
citronka...buzia:)

Gość ameliia
"....bo gdybym w zwiazku miala wszystko to co kobieta do szczescia potrzebuje, gdyby mi nieczego nie brakowalo, gdybym czula sie najwazniejsza BYC MOZE nigdy do glowy by mi nie przyszlo bawic sie w ten sposob...." przeczytaj to z piec razy i bedziesz miala powod do zastanowienia...zle Ci dziewczyno i tyle:)

Gość citronka
Wiec porozmawiaj ze swoim powaznie czego oczekujesz od zwiazku z nim.. powiedz mu, ze troche za malo ci uwagi poświęca, ze daje ci za malo czulosci...

Gość citronka
Moze sie okazac ze oczekujecie zupelnie czegos innego.. O zwiazek o milosc trzeba dbac!!!Jak o roslinke!Sama nie bedzie kwitnęła!!!