Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowe japonki

prezerwatywy- o co chodzi z tym pękaniem?

Polecane posty

Gość różowe japonki

słuchajcie...mam pytanie które kilka osób pewnie uzna za głupie..ale ja na serio jestem w kropce... nie mam zbyt dużego doświadczenia w seksie- mój facet jest był dla mnie pierwszym, toteż i z antykoncepcją nie byłam zbyt obstukana. Na samym początku używaliśmy prezerwatyw, ale krótko. Szybko zaczęłam brać pigułki. Teraz postanowiłam odstawić je na jakiś czas, ale ciąża oczywiście dalej nie wchodzi w rachubę. Czyli wrócimy do gumek (plus coś tam jeszcze). Problem polega na tym, że on zawsze mówił, że nie lubi używać prezerwatyw bo mu regularnie pękają. Od czego to zależy? Dlaczego jednym pękają a innym nie? jakich w takiej sytuacji powinno się używać- jakiś mocniejszych, są takie? czy może on na przykład źle je zakłada? a może to kwestia rozmiaru jego przyrodzenia i nie ma na to rady?

Gość różowe japonki
Mam na imię Czesław i mieszkam w Sosnowcu :classic_cool: P.S. Jem słonecznik :classic_cool:

Gość różowe japonki
a tak na poważnie? to aż tak głupie pytanie....? kurcze...jeśli to jego wina na przykład to ja nie chcę z tego powodu ryzykować ciąży! ale jak mam mu zwrócić uwagę? przecież ja go nie nauczę dobrze tego robić:(

Gość fuji...
nam tez ciagle pekaja choc sa dobrze zakladane :o moze problem polega na dlugosci jednego stosunku? moze twoj chlopak robi to bardzo dlugo?;)

Gość różowe japonki
no może i tak... ale będę miała stresy:(

Gość hmmm nigdy mi żadna nie pękła
chyba niektórzy mają pecha :(

Gość fuji...
uzywajcie extra sejfow + nie za długo jednej gumki + sprawdzajcie co jakis czas + zawsze pozostaje POSTINOR... 72 godziny po wpadce.

Gość różowe japonki
dzięki za rady... no i nie po to odstawiam tabletki żeby się bawić w postinor;) nic- myślę, że do tego po prostu musze jeszcze się sama podszkolić w "obsłudze" gumek i wtedy będę miała nad tym może lepszą kontrolę;)

Gość _petitt_
moze sporóbujcie pogrubionych prezerwatyw?no i zakladajcie tak zeby nie bylo w srodku powietrza-zbiorniczek trzeba zacisnac w trakcie nakladania

Gość lilivia_
moze on po prostu nie umie zakładac gumek? niech zapozna sie z instrukcją i najlepiej niech kupuje gumki w aptekach i te lepsze (np durex extra safe)

Gość ccczasem
to się dzieje gdy dziewczyna jest zbyt słabo nawilżona

Gość może za małych rozmiarów
używa

Gość różowe japonki
dzięki za rady...pogadam z nim o tym wszystkim on w sumie nie jest w te klocki zielony...więc dlatego dziwi mnie że ma ten problem...a właściwie my go mamy no nic- durex extra safe z apteki, duży rozmiar, kilka sztuk na jednym posiedzeniu, powtórka z zakładania, dobre nawilżenie i może się uda:) może jeszcze jakies rady?

Gość pamopa
ja z moim chlopakiem uzywalismy bardzo czesto prezerwatyw! i nigdy nie zastanawialismy sie sie nad tym czy moze peknac czy nie! az do czasu! od tej pory biore tabletki! po tamty czasie nie mam zaufania do prezerwatyw!

Gość takka jedna
trzeba umiec je zakladac i kupowac tylko z apteki bo na stacjach benzynowych jak sie nudzi panienkom to je nakłuwają szpileczką-mam kilku znajomych ktorzy tak robili

Gość Rose999
Ja od samego początku, aż do przyjmowania tabletek, no i oczywiście również w przerwie po odstawieniu na jakiś czas tabsów, używałam Durex Extra Safe i nigdy przenigdy w życiu mi nie pękły! Mam wiele znajomych, którzy używali jakiś tam badziewiów, np. super cienkie Unimile i niestety trzeba było po postinor biegać! Dlatego te kilka złotych więcej myślę, że warto wydać ze względu na komfort i przede wszystkim bezpieczeństwo przed wpadką!

do \'takka jedna\' i co? najpierw otwierali p aczuszkę, później rozrywali bez żadnych uszczerbków sreberko(powiedzmy), nakłuwali a potem spowrotem wszystko zapakowywali i nie było oczywiście nic widać ! daruj sobie takie bzdury !

Gość takka jedna
wystarczy wyjac paczuszke z pudelka-a nie prezerwatywe z paczuszki-naiwniaku. Nakłuc przez sreberko-na stacji zazwyczaj kupuja napalency ktorzy od razu po kupnie jada do lasu (w duzej czesci) i nie sprawdzaja czy sreberko jest w dobrym stanie...