Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja________

pytanie w sprawie tabletek anty.

Polecane posty

Gość anja________

witam serdecznie:) mam pytanie!wczoraj powinnam wziasc pierwsza tabletke z nowego opakowania(ale tak wyszlo ze nie mialam recepty) dzis dopiero kupilam sobie tabletki i teraz moje pytanie czy dzis powinnam wziasc dwie naraz za wczoraj i normalnie za dzis,czy poprostu moge zaczac nowe opakowanie po 8 dniach a nie 7 przerwy. nie wiem co mam zrobic bo nigdy mi sie tak jeszcze nie zdarzyło,wiec prosze o pomoc bardziej doswiadczone:) z gory dzieki za odp.p.s nie chce robic miesiaca przerwy.pzdr👄🌼

Gość meja
Na pewno nie bierz 2 bo to za mocno podniesie poziom hormonów i moze być niezdrowe. Zaczniej po prostu o dzień póżniej. Ps. nie mówi się wziąść tylko WZIĄĆ!

Gość anja________
achh dziekuje ,ze mnie poprawilas:)🌼 no własnie juz sama nie wiem,bo przed chwilka rozmawialam z kolezanka i powiedziala,ze moge wziac dwie naraz,i zaczac o jeden dzien pozniej niz zawsze, teraz to juz sama nie wiem :(

Gość k.k.l
przez7 dni dodatkowo sie zabezpieczaj

Gość dwie
powinnaś wziąć na raz. Tak się przecież robi, gdy zapomni się jednej tabletki. W ulotce moich tabletek jest tak napisane. I przez 7 dni zabezpieczaj się dodatkowo!

Gość dor
jezeli wezmiesz tylko jedna to bedzie duze ryzyko zajscia w ciaze zwiazane z jednym dniem wydluzenia... lepiej wez dwie,