Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orleańska

dziewica

Polecane posty

Gość orleańska

Czesc dziewczyny! Ja mam 22 lata i jestem jeszcze dziewica jestem zdesperowana Czy ktos tez ma taki "problem" ???

Gość dzieeeewica23
nie martw sie, ja mam 23 lata i nia jestem...po prostu nie zakochuje sie w byle kim, a z byle kim nie zamierzam tego zrobic :]

Gość orleańska
no wlasnie ja tez nie spotkalam jeszcze tego wlasciwego a z byle kim tez nie hcce isc do lozka tyle tylko ze jesli poznam jakiegos faceta to wstyd mnie bedzie sie mu przyznac ... :-( Zwlaszcza jesli on bedzie starszy i doswiadczony :-(

Gość oktavia
ja mam dopiero 17 lat i jestem jescze oczywiscie dziewicą a czuje sie juz jak jakis wykret :) teraz to juz 14 latki nie sa np u mnie w szkole dziewczyna z 2gim urodzila dziecko ale ja nie mam zamiaru narazie stracic dziewictwa:)

Gość Tomek.k
Dziewczyny a nie pomyslałyscie o tym,że sa jeszcze na świecie faceci,którzy cenia cnote u kobiety:) Chca byc tym pierwszym dla swojej Ukochanej i jak najlepiej przezyc ta wyjatkowa dla obojgu chwile :)

Gość chorry
ja tez mam 22 lata..tez jestem orleańska hahaha

Zgadzam sie z Tomkiem - seks smakuje zupelnie inaczej, kiedy Twój partner jest Ci najbliższą osobą na świecie...

Gość ......o.........
Zgadzam się z Tomkiem :) Mam kilka koleżankem, które sa dziewicami, a mają po 24-25 lat :) I nie jest to kwestia, że są nieatrakcyjne. Poprostu czekają na właściwego faceta. Ważne jest, żeby nie robić z tego tragedii, ani powodu do wstydu, bo im bardziej chcecie ukryć ten fakt przed ludźmi, im bardziej się tego wstydzicie, a jednocześnie chcecie się "pozbyć" dziewictwa, tym bardziej jest to wychwytywane przez otoczenie. W ten sposób łatwo przestraszyć faceta (strach, że wykorzystacie do rozdziewiczenia, a potem ze wszytskimi...). Spokojnie. Seks jest wspaniały, ale warto dzielić się swoim ciałem z kimś kogo kochacie :)

Gość -----------------------------
Tomek,a nie jestes jakims starym piernikiem prawda...

Gość Tomek.k
oczywiscie,że nie jestem starym piernikiem :) mam 23lata

Gość ----------------------------
ufff to cale szczeście :) ja 21 🌼

Gość dzieeeewica23
heh...milo mi czytac wasze wypowiedzi...juz myslalam ze zaczna pisac jakies niedojrzale malolaty ktore juz maja ta za soba mimo ze wlasciwie byly dziecmi kiedy to zrobily i wlasciwie nie widzialy o co tak na prawde chodzi w tym wszystkim :] Ale przyznam ze czasami wstydze sie tego ze jeszcze nie stracilam dziewictwa...tzn nawet nie przed rodzina i znajomymi (bo nie rozpowiadam tego wszystkim swietym) ale przed sama soba...czasami mysle ze bede wiecznie dziewica i ze nigdy nie poznam "tego kogos" kogo pokocham i z kim bede chciala przezyc ten pierwszy raz...a uwierzcie mi, ani nie jestem jakas swietabliwa, przesadnie skromna, ani jakis potwor (jesli chodzi o wyglad)...gdybym tylko miala troche wiekszy tupet i inny charakter (uwodzicielska laska, szukajaca za wszelka cene faceta byleby byl - nie twierdzac ze wszycy ktorzy juz nie sa prawiczkami i dziewicami tacy sa, nie chce zostac zle zrozumiana) to dawno juz mialabym ten pierwszy raz za soba...no ale nie moge sie zmienic na sile byleby pozbyc sie dziewictwa...bo robilabym cos wbrew sobie...bylabym nie w porzadku sama ze soba! Hmmm...mam takie pytanko do autorki topiku :) bo jest pewien problem jesli chodzi o ginekologa...tzn dla mnie jest to problem poniewaz nigdy nie bylam no powiedzmy tak dokladnie zbadana....jak u ciebie z tymi sprawami?...czy mialas mimo dziewictwa "calkowite badanie", czy tez nie? Heh...troche niezrecznie sie wyrazilam, ale mam nadzieje ze wszystko jasne :) Pozdrawiam

Gość ........o..........
Jeśliu zywasz tamponów to dobry ginekolog mógłby Cię zbadać "normalnie". W moim przypadku tak było. :)

Gość dzieeeewica23
hmm...no uzywam czasami, ale mimo tego za kazdym razem kiedy bylam u ginekologa (a pierwszy raz chyba mialam 17 lat) to nigdy nie zbadal mnie "normalnie" czyli z tym narzedziem hehee jak to strasznie brwmi..no aorki ale nie mam pojecia jak to sie nazywa :)...nie wiem dlaczego, moze moja blona dziewicza jest zbyt okazala, lol...hehe..

Gość cccccccccc
chyba zadna dziewica nie jest badana przez pochwę, dopóki nie straciłam dziewictwa to byłam badana prze odbyt a po inicjacji seksualnej juz przez pochwę

Gość dzieeeewica23
Przez odbyt????????????????????!!!!!????????? zaden lekrz mi jeszcze tego nie proponowal i bardzo sie ciesze z tego powodu :) bo chyba bym sie na to nie zgodzila!!!

Gość Orleańska
Z tego co wiem to dziewice sa badane wlasnie przez odbyt i ja tez tak bylam badana

Gość je byłam
zawsze badana normalnie - ginekolog sie nie zorientował - hehe, ale to wina budowy, chyba nie miałam nigdy błony. Dla mnie to co mówicie to jakas przerazająca abstrakcja. Tamponów używałam namiętnie od podstawówki i nigdy nie trafiłam na żaden "opór". Ps. fajnie usłyszeć wypowiedz faceta o takich poglądach. To chyba dziś rzadkość.

Ja też jestem dziewicą mimo iż mam 23 lata i od roku stałego partnera. Wszystko ma swój czas i nie warto się z tym spieszyć...